Bıyık amatörleri şaha kaldıracak!

Spor 06.10.2020 - 17:35, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık amatörleri şaha kaldıracak!

Bıyık amatörleri şaha kaldıracak!

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.  Amatör spora verdiği önemi her platformda dile getirerek sporun ve sporcunun dostu olan Bıyık’ın geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüplerine verdiği nakdi destek için teşekkür ziyaretinde bulunan kulüp başkanları, Bıyık’ın örnek bir profil çizdiğini dile getirdiler. Başkanların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Bıyık, Nenehatun Stadı projesi ve Mille Bahçesi’nde yapılacak futbol sahası hakkında bilgilendirmeler yaparak, kulüp başkanlarıyla istişare yaptı. Amatöre sahip çıktıklarını vurgulayan Bıyık, Darıca’nın eğitim, sosyal, kültürel faaliyetlerinin yanı sıra sporda da iyi bir ivme yakalaması adına tesisleşmeye ihtiyaç duyduğunu bu nedenle Darıca’ya yakışan spor komplekslerini hayata geçireceklerini ifade etti. ÇETİNKAYA: DARICA’DA AMATÖRLER HAYAT BULACAK Ziyarette bir konuşma yapan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Çetinkaya, “Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a, Darıca’daki tüm amatör spor kulüplerine vermiş olduğu nakdi destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Yakında hayata geçirilecek olan Nenehatun Stadı projesi ile Darıca’da amatörler hayat bulacak. Kendisi samimi yaklaşımı ile özverili projeleri ile taktiri hak ediyor” dedi. DEMİRTAŞ: MUZAFFER BAŞKAN AMATÖRÜ KUCAKLIYOR Bölgemizin tanınan spor adamlarından Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş ise, Bıyık’ın gönüllere dokunan bir belediye başkanlığı profili çizdiğini ifade ederek, “İlçelerin gelişiminde spor faaliyetlerinin önemi büyük. Muzaffer Başkan, amatör sporu kucaklayan bakış açısı ile hem bizleri hem de ilçemizdeki tüm gençleri sevindiriyor. Amatör sporun yaşaması adına vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.
Bıyık amatörleri şaha kaldıracak!

Darıca’da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin başkanları, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’a teşekkür ziyaretinde bulundu.  Amatör spora verdiği önemi her platformda dile getirerek sporun ve sporcunun dostu olan Bıyık’ın geçtiğimiz günlerde amatör spor kulüplerine verdiği nakdi destek için teşekkür ziyaretinde bulunan kulüp başkanları, Bıyık’ın örnek bir profil çizdiğini dile getirdiler. Başkanların ziyaretinden memnuniyet duyduğunu kaydeden Bıyık, Nenehatun Stadı projesi ve Mille Bahçesi’nde yapılacak futbol sahası hakkında bilgilendirmeler yaparak, kulüp başkanlarıyla istişare yaptı. Amatöre sahip çıktıklarını vurgulayan Bıyık, Darıca’nın eğitim, sosyal, kültürel faaliyetlerinin yanı sıra sporda da iyi bir ivme yakalaması adına tesisleşmeye ihtiyaç duyduğunu bu nedenle Darıca’ya yakışan spor komplekslerini hayata geçireceklerini ifade etti.

ÇETİNKAYA: DARICA’DA AMATÖRLER HAYAT BULACAK

Ziyarette bir konuşma yapan Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu Başkan Yardımcısı Mehmet Çetinkaya, “Kıymetli Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık’a, Darıca’daki tüm amatör spor kulüplerine vermiş olduğu nakdi destekten dolayı teşekkür ediyoruz. Yakında hayata geçirilecek olan Nenehatun Stadı projesi ile Darıca’da amatörler hayat bulacak. Kendisi samimi yaklaşımı ile özverili projeleri ile taktiri hak ediyor” dedi.

DEMİRTAŞ: MUZAFFER BAŞKAN AMATÖRÜ KUCAKLIYOR

Bölgemizin tanınan spor adamlarından Darıcaspor Başkanı Lokman Demirtaş ise, Bıyık’ın gönüllere dokunan bir belediye başkanlığı profili çizdiğini ifade ederek, “İlçelerin gelişiminde spor faaliyetlerinin önemi büyük. Muzaffer Başkan, amatör sporu kucaklayan bakış açısı ile hem bizleri hem de ilçemizdeki tüm gençleri sevindiriyor. Amatör sporun yaşaması adına vermiş olduğu maddi ve manevi desteklerden dolayı Belediye Başkanımız Muzaffer Bıyık’a teşekkür ediyoruz” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.