GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık Ankara’da o projenin onayını aldı

Spor 10.07.2020 - 10:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık Ankara’da o projenin onayını aldı

Uzun yıllardır Darıca’nın kanayan yarası olarak bilinen Nenehatun Stadı’na nihayet kazma vuruluyor. Önceki dönem Darıca Belediye Başkanı döneminde de sahanın yenilenerek amatör spor kulüplerine sunumu defalarca gündeme gelse de nihayete varamayan Nenehatun Stadı için artık gün sayılıyor. Geçtiğimiz aylarda Nenehatun Stadı projesini Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dün Ankara’ya çıkarma yaptı. BAKAN KASAPOĞLU’NDAN BAŞKAN BIYIK’A ONAY Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri, Cemil Yaman, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Bıyık, Nenehatun Stadı projesinin detaylarını, Bakan Kasapoğlu’na detaylı olarak anlattığı öğrenildi. Nenehatun Stadı’nın yeniden yapımı için bakanlıktan onay olan Başkan Bıyık, Darıca’daki amatör spor kulüplerine müjdeyi verdi. Nenehatun  Stadı projesinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

Uzun yıllardır Darıca’nın kanayan yarası olarak bilinen Nenehatun Stadı’na nihayet kazma vuruluyor. Önceki dönem Darıca Belediye Başkanı döneminde de sahanın yenilenerek amatör spor kulüplerine sunumu defalarca gündeme gelse de nihayete varamayan Nenehatun Stadı için artık gün sayılıyor. Geçtiğimiz aylarda Nenehatun Stadı projesini Gençlik ve Spor Bakanlığı’na sunan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, dün Ankara’ya çıkarma yaptı.

BAKAN KASAPOĞLU’NDAN BAŞKAN BIYIK’A ONAY

Ak Parti Kocaeli Milletvekilleri, Cemil Yaman, Sami Çakır, Radiye Sezer Katırcıoğlu ve Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr.Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Bıyık, Nenehatun Stadı projesinin detaylarını, Bakan Kasapoğlu’na detaylı olarak anlattığı öğrenildi. Nenehatun Stadı’nın yeniden yapımı için bakanlıktan onay olan Başkan Bıyık, Darıca’daki amatör spor kulüplerine müjdeyi verdi. Nenehatun  Stadı projesinin yapımına önümüzdeki günlerde başlanması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.