Bıyık: Birlikte yöneteceğiz!

Darıca 15.01.2019 - 14:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık: Birlikte yöneteceğiz!

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yerel seçimler için umut dolu mesajlar vererek, “1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.” dedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimleriyle alakalı açıklama da bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından adaylığı tevdi edilen Bıyık, yaptığı açıklama da, “İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca'da her kesimin sevgisine layık olmaya çalışarak siyaset yaptıysak, demokraside asıl olan halkın vekilleri olan biz siyasetçiler olarak, 31 Martta Belediye Başkanlığına bizleri layık görürseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.”dedi. DARICA LİDER İLÇE OLACAK Darıca’yı Kocaeli’nin markası haline getireceklerini belirten Bıyık, “1 Nisan’dan itibaren Darıca'da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca'yı kaldığı yerden, hak ettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız. Darıca'yı İstanbul ile Kocaeli'nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz. Kocaeli Darıca'dan başlar diyeceğiz. İlerleyen günlerde Darıcamızda uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.”dedi.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yerel seçimler için umut dolu mesajlar vererek, “1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.” dedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, 31 Mart yerel seçimleriyle alakalı açıklama da bulundu. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından adaylığı tevdi edilen Bıyık, yaptığı açıklama da, “İlçe Başkanlığı yaptığımız dönemlerde ki azim ve gayretlerimiz ile nasıl ki Darıca'da her kesimin sevgisine layık olmaya çalışarak siyaset yaptıysak, demokraside asıl olan halkın vekilleri olan biz siyasetçiler olarak, 31 Martta Belediye Başkanlığına bizleri layık görürseniz; sizin emanetiniz olan, esasında sizin olan başkanlık makamında vekiliniz olarak biz, 1 Nisan tarihinden itibaren Darıcalı hemşerilerimizle birlikte Belediyemizi de aynı azim ve gayretle hep beraber yöneteceğiz.”dedi.

DARICA LİDER İLÇE OLACAK

Darıca’yı Kocaeli’nin markası haline getireceklerini belirten Bıyık, “1 Nisan’dan itibaren Darıca'da AK Partimizin 2001 ruhunu yenilenen kadrolarımızla tekrar yeşerteceğiz. Darıca'yı kaldığı yerden, hak ettiği yerde ki hedeflerine hep beraber taşıyacağız. Darıca'yı İstanbul ile Kocaeli'nin birleştiği yerde bölgesinin lider ilçesi haline getireceğiz. Kocaeli Darıca'dan başlar diyeceğiz. İlerleyen günlerde Darıcamızda uygulamaya ve hayata geçireceğimiz seçim beyannamemiz ile projelerimizi açıklayacağımızı bildirirken, süreçte emeği geçen herkese şükranlarımı ve teşekkürlerimi sunarım.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.