GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık, çocukları önemsiyor!

Darıca 21.10.2019 - 10:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık, çocukları önemsiyor!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıca’da mevcut parkların daha modern bir hale getirilmesi için çalışmalar yoğun bir tempoda sürdürülüyor. Darıca Belediyesi, ilçe genelinde mevcut parkların iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin bütün mahallelerindeki parkları daha modern bir görünüme kavuşturmak için bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapıyor. Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocukların güvenliği için parkların tamamı onarımdan geçirilirken bakım ve boyama işlemleri de yapılıyor. PARKLAR GÜZELLEŞİYOR Gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini ve sosyal belediyecilik gereği Darıca’ya modern parklar inşa etmek istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Parkları sadece oyun grupları ve oturma alanlarının bulunduğu bir alan olarak görmüyoruz. Parklarımızı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayal dünyalarını da geliştirebilecekleri alanlar olarak planlamak istiyoruz. Daha modern ve çağa uygun parklar inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan da mevcut parklarımızdaki iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Ailelerimizin de çocuklarını parklara gönül rahatlığıyla getirmeleri için uygun şartları oluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda Darıca’daki bütün mahallelerde parklarımızı güzelleştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Darıca’da mevcut parkların daha modern bir hale getirilmesi için çalışmalar yoğun bir tempoda sürdürülüyor.

Darıca Belediyesi, ilçe genelinde mevcut parkların iyileştirilmesi için çalışmalarına devam ediyor. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla Park Bahçeler Müdürlüğü’ne bağlı ekipler, ilçenin bütün mahallelerindeki parkları daha modern bir görünüme kavuşturmak için bakım onarım ve yenileme çalışmaları yapıyor. Özellikle geleceğimizin teminatı olan çocukların güvenliği için parkların tamamı onarımdan geçirilirken bakım ve boyama işlemleri de yapılıyor.

PARKLAR GÜZELLEŞİYOR

Gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket ettiklerini ve sosyal belediyecilik gereği Darıca’ya modern parklar inşa etmek istediklerini ifade eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Parkları sadece oyun grupları ve oturma alanlarının bulunduğu bir alan olarak görmüyoruz. Parklarımızı, geleceğimizin teminatı olan çocuklarımızın hayal dünyalarını da geliştirebilecekleri alanlar olarak planlamak istiyoruz. Daha modern ve çağa uygun parklar inşa etmek için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bir yandan da mevcut parklarımızdaki iyileştirme çalışmalarımız sürüyor. Ailelerimizin de çocuklarını parklara gönül rahatlığıyla getirmeleri için uygun şartları oluşturmak istiyoruz. Bu doğrultuda Darıca’daki bütün mahallelerde parklarımızı güzelleştirmek için çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.