19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

“Bıyık Darıca halkının gönüllerine dokundu”

Darıca 08.05.2020 - 17:49, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bıyık Darıca halkının gönüllerine dokundu”

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gazetemizi ziyaret etti.

Nihat Yıldırım-Abbas Sır ortaklığında kurulan, bünyesinde Hedef Gazetesi ve Kulis Haber Gazetesi’ni bulunduran Ümit Medya ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Bıyık, gazetemize yeni yayın hayatında başarı temennisinde bulundu. YILDIRIM: BIYIK ÖRNEK BİR BELEDİYE BAŞKANI Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün gazetemizi Gebze’de bulunan merkezinde ziyeret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeniz Abbas Sır’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Belediye başkanlığı sürecinde Darıcalılar’ın gönüllerine dokunan Bıyık’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Nihat Yıldırım, “Darıca halkının teveccühünü alarak üstlendiğiniz bu önemli görevi başarıyla yürüttüğünüzü ifade etmek isterim. Kısa sürede halkın gönüllerine dokunarak, taraflı tarafsız her kesimin taktirini toplamak kolay değil. Güzel bir belediyecilik örneği, taktire şayan bir belediye başkanı profili çizdiğiniz için size minnettarım” ifadelerini kullandı. SIR: VEFAKAR MUZAFFER BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER Genel Yayın Yönetmeniz Abbas Sır ise yaptığı açıklamada, “Kıymetli başkanımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Darıca’ya büyük değer katan, Darıcalılar’ın zor zamanında yanında olan vefakar başkanımıza teşekkür ediyorum. Koronavirüs salgını sürecinde, örnek çalışmalara imza atarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan, şehrin her noktasında ince eleyip sık dokuyarak tedbirleri had safhaya yükselten başkanımızı tebrik ediyorum. Nazi ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi. BIYIK: BAŞARIDAN KUŞKUM YOK Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada, “İki doğru ve kıymetli insanın iş ortaklığından mutlu oldum. Abbas Bey, uzun yıllardan bu yana medya sektörü içinde yer almış, Hedef Gazetesi çatısı altında örnek bir yayıncılık politikasıyla başarılı yıllar geçirmiş bir dostumuz. MÜSİAD Gebze şube başkanlığı döneminden yakinen tanıdığım Nihat Bey’in de medya sektörüne değer katarak başarılı olacağına inancım tam. Bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi. Başkan Bıyık, gazetemize maske hediyesinde bulundu. Başkan Bıyık, Yazı İşleri Müdürümüz Çağlar Akar’a da maske takdim etti.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, gazetemizi ziyaret etti.

Nihat Yıldırım-Abbas Sır ortaklığında kurulan, bünyesinde Hedef Gazetesi ve Kulis Haber Gazetesi’ni bulunduran Ümit Medya ve ekibine hayırlı olsun ziyaretinde bulunan Başkan Bıyık, gazetemize yeni yayın hayatında başarı temennisinde bulundu.

YILDIRIM: BIYIK ÖRNEK BİR BELEDİYE BAŞKANI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bugün gazetemizi Gebze’de bulunan merkezinde ziyeret ederek, Yönetim Kurulu Başkanımız Nihat Yıldırım ve Genel Yayın Yönetmeniz Abbas Sır’a hayırlı olsun temennisinde bulundu. Belediye başkanlığı sürecinde Darıcalılar’ın gönüllerine dokunan Bıyık’a ziyaretinden dolayı teşekkür eden Nihat Yıldırım, “Darıca halkının teveccühünü alarak üstlendiğiniz bu önemli görevi başarıyla yürüttüğünüzü ifade etmek isterim. Kısa sürede halkın gönüllerine dokunarak, taraflı tarafsız her kesimin taktirini toplamak kolay değil. Güzel bir belediyecilik örneği, taktire şayan bir belediye başkanı profili çizdiğiniz için size minnettarım” ifadelerini kullandı.

SIR: VEFAKAR MUZAFFER BAŞKANIMIZA TEŞEKKÜRLER

Genel Yayın Yönetmeniz Abbas Sır ise yaptığı açıklamada, “Kıymetli başkanımızın ziyareti bizleri onurlandırdı. Darıca’ya büyük değer katan, Darıcalılar’ın zor zamanında yanında olan vefakar başkanımıza teşekkür ediyorum. Koronavirüs salgını sürecinde, örnek çalışmalara imza atarak ihtiyaç sahibi ailelerin yanında olan, şehrin her noktasında ince eleyip sık dokuyarak tedbirleri had safhaya yükselten başkanımızı tebrik ediyorum. Nazi ziyareti için kendisine teşekkür ediyorum” dedi.

BIYIK: BAŞARIDAN KUŞKUM YOK

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise yaptığı açıklamada, “İki doğru ve kıymetli insanın iş ortaklığından mutlu oldum. Abbas Bey, uzun yıllardan bu yana medya sektörü içinde yer almış, Hedef Gazetesi çatısı altında örnek bir yayıncılık politikasıyla başarılı yıllar geçirmiş bir dostumuz. MÜSİAD Gebze şube başkanlığı döneminden yakinen tanıdığım Nihat Bey’in de medya sektörüne değer katarak başarılı olacağına inancım tam. Bir kez daha hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum”dedi.

Başkan Bıyık, gazetemize maske hediyesinde bulundu.

Başkan Bıyık, Yazı İşleri Müdürümüz Çağlar Akar’a da maske takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.