Bıyık, Diyarbakırlılara konuk oldu

Darıca 17.03.2019 - 12:00, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, Diyarbakırlılara konuk oldu

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Diyarbakırlılar Derneği’ne konuk oldu. Projelerini anlatıp destek isteyen Bıyık, gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Diyarbakırlılara teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, seçim çalışmaları için Darıca’da çeşitli temaslarda bulundu. Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte Darıca’da dernek ve esnaf ziyaretleri yapan Yılmaz, ev toplantılarında da Darıcalılarla bir araya geldi. YILMAZ: “MUZAFFER BIYIK’A GÜVENİMİZ TAM” Diyarbakırlılar Derneği’ni ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Bıyık için destek isteyerek “Muzaffer Bıyık, 9 yıl partimizin ilçe başkanlığını yaptı. Kendisiyle yıllardır birlikte çalışıyoruz. Darıca için nasıl çalıştığını çok iyi biliyoruz. Darıca’ya yatırım gelmesi için konuları her zaman yakından takip etti. Darıca’nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyor. Bizim Muzaffer Bıyık’a güvenimiz tam. Sizler de güvenin. Darıca’yı emin bir ele teslim edeceğinizi bilin. Darıca’ya çok önemli hizmetler yapacağını biliyoruz” dedi. BIYIK: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ” Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak ilgi nedeniyle Diyarbakırlılara teşekkür ederek “Dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Sizlerin görüş ve talepleri bizler için önemli. Darıca’da toplumun her kesimiyle sürekli diyalog halinde olarak ortak akılla ilçemizi yönetmeye talibiz. Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gönül belediyeciliği için çalışacağız. Darıca’da gönül belediyeciliğini en iyi şekilde uygulamak için çalışacağız” diye konuştu.
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz ile birlikte Diyarbakırlılar Derneği’ne konuk oldu. Projelerini anlatıp destek isteyen Bıyık, gösterdikleri misafirperverlik nedeniyle Diyarbakırlılara teşekkür etti.

AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, seçim çalışmaları için Darıca’da çeşitli temaslarda bulundu. Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay ile birlikte Darıca’da dernek ve esnaf ziyaretleri yapan Yılmaz, ev toplantılarında da Darıcalılarla bir araya geldi.

YILMAZ: “MUZAFFER BIYIK’A GÜVENİMİZ TAM”

Diyarbakırlılar Derneği’ni ziyarette konuşan AK Parti Kocaeli Milletvekili Mehmet Akif Yılmaz, Bıyık için destek isteyerek “Muzaffer Bıyık, 9 yıl partimizin ilçe başkanlığını yaptı. Kendisiyle yıllardır birlikte çalışıyoruz. Darıca için nasıl çalıştığını çok iyi biliyoruz. Darıca’ya yatırım gelmesi için konuları her zaman yakından takip etti. Darıca’nın sorunlarını ve ihtiyaçlarını çok iyi biliyor. Bizim Muzaffer Bıyık’a güvenimiz tam. Sizler de güvenin. Darıca’yı emin bir ele teslim edeceğinizi bilin. Darıca’ya çok önemli hizmetler yapacağını biliyoruz” dedi.

BIYIK: “GÖNÜL BELEDİYECİLİĞİ YAPACAĞIZ”

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık da gösterdikleri misafirperverlik ve sıcak ilgi nedeniyle Diyarbakırlılara teşekkür ederek “Dernekleri ve sivil toplum kuruluşlarını önemsiyoruz. Sizlerin görüş ve talepleri bizler için önemli. Darıca’da toplumun her kesimiyle sürekli diyalog halinde olarak ortak akılla ilçemizi yönetmeye talibiz. Cumhurbaşkanımızın da bahsettiği gönül belediyeciliği için çalışacağız. Darıca’da gönül belediyeciliğini en iyi şekilde uygulamak için çalışacağız” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.