Bıyık Erdoğan'a Gidiyor

Darıca 12.10.2018 - 16:04, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık Erdoğan'a Gidiyor

Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yerel seçim süreci öncesinde Ankara’da partisi tarafından düzenlenen programlarda yer almak üzere bugün Başkent’te olacak. 3 gün sürecek olan  Bıyık’ın Ankara temasları sırasında pazartesi günü parti meclis grubu toplantısında yer alacak. Sadece ilçe başkanlarının yer alacağı grup toplantısı sonrasında Bıyık’ın Ak Parti Genel başkanı ve T.C Başkanı Erdoğan ile de bir görüşme yapacağı öğrenildi.   Haber: Adnan Ayvaz

Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık yerel seçim süreci öncesinde Ankara’da partisi tarafından düzenlenen programlarda yer almak üzere bugün Başkent’te olacak. 3 gün sürecek olan  Bıyık’ın Ankara temasları sırasında pazartesi günü parti meclis grubu toplantısında yer alacak. Sadece ilçe başkanlarının yer alacağı grup toplantısı sonrasında Bıyık’ın Ak Parti Genel başkanı ve T.C Başkanı Erdoğan ile de bir görüşme yapacağı öğrenildi.

 

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.