Bıyık Erdoğan’ın izinde!

Siyaset 09.04.2019 - 13:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık Erdoğan’ın izinde!

1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde, İlk Büyükşehir Meclis toplantısını Fatiha ile açan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra Darıca Beldiye başkanı Muzaffer Bıyık da ilk toplantıya Kuran-ı Kerim tilaveti ve Fatiha ile başladı. Bıyık, yaptığı bu uygulama ile Erdoğan’ın izinden gittiğini gösterdi.

Darıca’nın Yeni Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, önceki gün yapılan Darıca Belediyesi yeni dönem ilk Meclisi’nde yaptığı uygulamayla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında, “Fatiha” süresiyle toplantıyı açmış ve o dönem tartışmalara neden olmuştu. 28 Şubat sürecinde Erdoğan hakkında açılan suç dosyasında bu olayda yerini almış ve Fatiha ile meclisi açması kayıtlara geçmişti. MECLİSİ KURAN-I KERİM OKURATAK AÇTI Darıca Belediye Başkanı Mzuaffer Bıyık da, ilk meclis toplantısında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından  Kuran-ı kerim tilaveti okuttu. Milli ve manevi değerlere önem verdiğini gösteren Bıyık, 5 yılın hayırlı geçmesi için bu uygulamayı yaparken takdir topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinden gittiğini gösteren Bıyık, Fatiha’dan sonra meclisi Kuran-ı kerim ile açan Belediye başkanı olarak kayıtlara geçti. Dualarla başlayan İlk meclis dikkatleri üzerinde topladı. ROZETLER BIYIK’DAN Öte yandan toplantı sonrası, 31 Mart seçimlerinde Belediye meclis üyeliğine seçilen yeni üyelere rozetlerini başkan Muzaffer Bıyık takdim etti. Bıyık, AK Parti’den seçilen 18, CHP’den seçilen 12 ve MHP’den seçilen 1 meclis üyesine rozetlerini kendi elleriyle takdim etti.
1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı seçildiğinde, İlk Büyükşehir Meclis toplantısını Fatiha ile açan Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan sonra Darıca Beldiye başkanı Muzaffer Bıyık da ilk toplantıya Kuran-ı Kerim tilaveti ve Fatiha ile başladı. Bıyık, yaptığı bu uygulama ile Erdoğan’ın izinden gittiğini gösterdi.

Darıca’nın Yeni Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, önceki gün yapılan Darıca Belediyesi yeni dönem ilk Meclisi’nde yaptığı uygulamayla, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ı hatırlattı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi’nin ilk toplantısında, “Fatiha” süresiyle toplantıyı açmış ve o dönem tartışmalara neden olmuştu. 28 Şubat sürecinde Erdoğan hakkında açılan suç dosyasında bu olayda yerini almış ve Fatiha ile meclisi açması kayıtlara geçmişti.

MECLİSİ KURAN-I KERİM OKURATAK AÇTI

Darıca Belediye Başkanı Mzuaffer Bıyık da, ilk meclis toplantısında Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı’nın ardından  Kuran-ı kerim tilaveti okuttu. Milli ve manevi değerlere önem verdiğini gösteren Bıyık, 5 yılın hayırlı geçmesi için bu uygulamayı yaparken takdir topladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın izinden gittiğini gösteren Bıyık, Fatiha’dan sonra meclisi Kuran-ı kerim ile açan Belediye başkanı olarak kayıtlara geçti. Dualarla başlayan İlk meclis dikkatleri üzerinde topladı.

ROZETLER BIYIK’DAN

Öte yandan toplantı sonrası, 31 Mart seçimlerinde Belediye meclis üyeliğine seçilen yeni üyelere rozetlerini başkan Muzaffer Bıyık takdim etti. Bıyık, AK Parti’den seçilen 18, CHP’den seçilen 12 ve MHP’den seçilen 1 meclis üyesine rozetlerini kendi elleriyle takdim etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.