Bıyık, Fevzi Çakmak Esnafıyla Buluştu

Darıca 01.03.2019 - 17:01, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, Fevzi Çakmak Esnafıyla Buluştu

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında mahalle esnaflarıyla buluşmalarını sürdürüyor. Fevzi Çakmak Mahallesi esnafıyla Şato Klas düğün salonunda bir araya gelen Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında her mahallede esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi esnaflarıyla buluşan Bıyık, seçim beyannamesindeki projeleri anlatıp destek istedi. Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleşen esnaf buluşmasına mahalle esnafı yoğun ilgi gösterirken Bıyık, esnafla tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Toplantıya MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve MHP Darıca SKM Başkanı Hasan Yeniay da katıldı. MAHALLELERDE HALK MECLİSLERİ DÜZENLEYECEĞİZ Yediden yetmişe toplumun tamamını kucaklayan projeler hazırladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Mahallelerimizde kuracağımız semt konaklarında açacağımız kreş ve çocuk kulüpleri olacak. Üst katlarında ise kadınlara yönelik el beceri kursları ve gençlere yönelik mini konferans salonları olacak. Yine semt konaklarını taziye evi olarak da kullanmayı düşünüyoruz. Toplumun tamamını kapsayan projelerle herkese dokunacağız. Belirli aralıklarla mahallelerde halk meclisleri düzenleyeceğiz ve mahalle halkına hesap vereceğiz. Halk buluşmalarını önemsiyoruz. Halkımızla seçimden sonra da sürekli iç içe olacağız ve her konuda istişarede bulunacağız” dedi. AYGÜN: “MUZAFFER BIYIK’A SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ” Fevzi Çakmak Mahallesi esnaf buluşmasına katılarak konuşma yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı adayı Muzaffer Bıyık’a sonuna kadar destek olacaklarını kaydederek “MHP Darıca teşkilatları olarak Cumhur İttifakına bağlıyız. Cumhur İttifakı adayımız Muzaffer Bıyık’a sonuna kadar destek olacağız ve belediye başkanı seçeceğiz. MHP, 31 Mart seçimleri için üzerine düşeni fazlasıyla yapacak ve seçimlerden başarıyla çıkmak için çalışacaktır. Cumhur İttifakı Darıca’da başarılı olacak” diye konuştu.  
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında mahalle esnaflarıyla buluşmalarını sürdürüyor. Fevzi Çakmak Mahallesi esnafıyla Şato Klas düğün salonunda bir araya gelen Bıyık, projelerini anlatıp destek istedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Darıca Adayıyla Buluşuyor” etkinlikleri kapsamında her mahallede esnafla bir araya gelmeye devam ediyor. Bu kapsamda Fevzi Çakmak Mahallesi esnaflarıyla buluşan Bıyık, seçim beyannamesindeki projeleri anlatıp destek istedi. Şato Klas Düğün Salonu’nda gerçekleşen esnaf buluşmasına mahalle esnafı yoğun ilgi gösterirken Bıyık, esnafla tek tek tokalaşarak teşekkür etti. Toplantıya MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün ve MHP Darıca SKM Başkanı Hasan Yeniay da katıldı.

MAHALLELERDE HALK MECLİSLERİ DÜZENLEYECEĞİZ

Yediden yetmişe toplumun tamamını kucaklayan projeler hazırladıklarını ifade eden Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, “Mahallelerimizde kuracağımız semt konaklarında açacağımız kreş ve çocuk kulüpleri olacak. Üst katlarında ise kadınlara yönelik el beceri kursları ve gençlere yönelik mini konferans salonları olacak. Yine semt konaklarını taziye evi olarak da kullanmayı düşünüyoruz. Toplumun tamamını kapsayan projelerle herkese dokunacağız. Belirli aralıklarla mahallelerde halk meclisleri düzenleyeceğiz ve mahalle halkına hesap vereceğiz. Halk buluşmalarını önemsiyoruz. Halkımızla seçimden sonra da sürekli iç içe olacağız ve her konuda istişarede bulunacağız” dedi.

AYGÜN: “MUZAFFER BIYIK’A SONUNA KADAR DESTEK OLACAĞIZ”

Fevzi Çakmak Mahallesi esnaf buluşmasına katılarak konuşma yapan MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, yaptığı konuşmada Cumhur İttifakı adayı Muzaffer Bıyık’a sonuna kadar destek olacaklarını kaydederek “MHP Darıca teşkilatları olarak Cumhur İttifakına bağlıyız. Cumhur İttifakı adayımız Muzaffer Bıyık’a sonuna kadar destek olacağız ve belediye başkanı seçeceğiz. MHP, 31 Mart seçimleri için üzerine düşeni fazlasıyla yapacak ve seçimlerden başarıyla çıkmak için çalışacaktır. Cumhur İttifakı Darıca’da başarılı olacak” diye konuştu.

 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.