Bıyık, Gönlümüzde Kapımızda Herkese Açık

Darıca 10.02.2019 - 18:16, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, Gönlümüzde Kapımızda Herkese Açık

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu. Caferiler, Bıyık’a kayıtsız şartız destek sözü verirken Bıyık ise “Gönlümüz de kapımız da size her zaman açık oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek” dedi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yerel seçim süreciyle ilgili çalışmaları ve projeleri aktardı. MUZAFFER BIYIK’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ Türkiye Caferileri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Utar, ziyaret nedeniyle AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti heyetine teşekkür ederek “Muzaffer Bıyık’ın belediye başkan adayı olması bizleri memnun etti. İlçe başkanlığı döneminde her zaman bizlerle birlikte oldu. Belediye başkanı olduğunda da aynı şekilde bizimle birlikte olacağına şüphemiz yok. Biz açıkça söylüyoruz Muzaffer Bıyık’a desteğimiz her zaman sürecektir. Birlikte yol yürüyeceğiz. Her zaman yanınızda olacağız. Kayıtsız şartsız destek olacağız ve belediye başkanı seçilmeniz için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu. BIYIK: “GÜNLÜMÜZ DE KAPIMIZ DA AÇIK OLACAK” AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise gösterdikleri sıcaklık ile verdikleri destek nedeniyle Caferilere teşekkür ederek şöyle konuştu: “9 yıl ilçe başkanlığım boyunca sizlerle her zaman istişare içinde olduk. Gönlümüz de kapımız da size her zaman açık oldu. Belediye başkanı olduktan sonra da size aynı şekilde hem gönlümüz hem kapımız sonuna kadar açık olacak. Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Sizin derdiniz benim de derdim olacak. Gönül belediyeciliğinin bir gereği olarak her zaman birlikte olacağız.”
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu. Caferiler, Bıyık’a kayıtsız şartız destek sözü verirken Bıyık ise “Gönlümüz de kapımız da size her zaman açık oldu, bundan sonra da olmaya devam edecek” dedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da bulunan Türkiye Caferileri Vakfı’nı ziyaret ederek istişarede bulundu. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’ın da yer aldığı ziyaret oldukça samimi bir ortamda gerçekleşirken AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, yerel seçim süreciyle ilgili çalışmaları ve projeleri aktardı.

MUZAFFER BIYIK’IN HER ZAMAN YANINDAYIZ

Türkiye Caferileri Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Yahya Kemal Utar, ziyaret nedeniyle AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ve AK Parti heyetine teşekkür ederek “Muzaffer Bıyık’ın belediye başkan adayı olması bizleri memnun etti. İlçe başkanlığı döneminde her zaman bizlerle birlikte oldu. Belediye başkanı olduğunda da aynı şekilde bizimle birlikte olacağına şüphemiz yok. Biz açıkça söylüyoruz Muzaffer Bıyık’a desteğimiz her zaman sürecektir. Birlikte yol yürüyeceğiz. Her zaman yanınızda olacağız. Kayıtsız şartsız destek olacağız ve belediye başkanı seçilmeniz için elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

BIYIK: “GÜNLÜMÜZ DE KAPIMIZ DA AÇIK OLACAK”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık ise gösterdikleri sıcaklık ile verdikleri destek nedeniyle Caferilere teşekkür ederek şöyle konuştu: “9 yıl ilçe başkanlığım boyunca sizlerle her zaman istişare içinde olduk. Gönlümüz de kapımız da size her zaman açık oldu. Belediye başkanı olduktan sonra da size aynı şekilde hem gönlümüz hem kapımız sonuna kadar açık olacak. Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Sizin derdiniz benim de derdim olacak. Gönül belediyeciliğinin bir gereği olarak her zaman birlikte olacağız.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.