Bıyık: Halkımıza Dokunacağız

Darıca 20.01.2019 - 11:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık: Halkımıza Dokunacağız

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Kazım Karabekir Mahallesi’nde kalabalık ev toplantısında mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not alan Bıyık, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık vereceklerini söyledi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarını oldukça yoğun bir tempoda sürdürüyor. Gün boyu AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte Darıca’da çeşitli temaslarda bulunan Bıyık, akşam ise kalabalık bir ev toplantısında Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin sofrasına konuk oldu. VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ Ev toplantısında yer sofrasına konuk olan Bıyık, akşam yemeğini de Darıcalı vatandaşlarla birlikte yedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Bıyık, gelen talepleri de not aldı. Belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Bıyık, ”Önceliğimiz vatandaşlara dokunan projeler olacak. Gençlere, kadınlara, çocuklara ve engellilere olmak üzere bütün topluma dokunacağız. Sizlerin isteklerinizi dikkate alacağız. Sizlere sorarak mahallelerde neye ihtiyaç varsa ona uygun projeleri hayata geçireceğiz” dedi. BÜYÜK PROJELERİ BÜYÜKŞEHİR’LE ORTAK YAPACAĞIZ Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık vereceklerini kaydeden Bıyık, “En önemli arzumuz vatandaşlarımızın güncel sorularını çözmek. Sokağında çukur varsa çukuru kapatacağız. Suyu akmıyorsa suyu akıtacağız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık vereceğiz. Gündelik hayata dokunan işler yapacağız. Sosyal faaliyetler her zaman önceliğimiz olacak. Büyük projeleri Büyükşehir Belediyemizin desteği ile işbirliği halinde olarak ortaklaşa yapacağız” diye konuştu. YAPAMAYACAĞIM HİÇBİR ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEYECEĞİM AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, samimi olacaklarını da ifade ederek yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğini söyledi ve şöyle devam etti: “Ben tüccar adamım. Yıllardır Darıca’da ticaret yapıyorum. Söz verdim mi yaparım. O yüzden yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğim. Samimi olacağız, sizi kandırmayacağız. 30 tane vaatte bulunup yerine getirmedikten sonra bir anlamı olmaz. O yüzden yerine yetireceğim 10 tane vaat vermeyi daha doğru bulurum. Hep birlikte sizlerin taleplerini dikkate almaya özen göstereceğiz.”

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Kazım Karabekir Mahallesi’nde kalabalık ev toplantısında mahalle sakinleriyle buluştu. Vatandaşların sorunlarını dinleyip taleplerini not alan Bıyık, vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık vereceklerini söyledi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarını oldukça yoğun bir tempoda sürdürüyor. Gün boyu AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay’la birlikte Darıca’da çeşitli temaslarda bulunan Bıyık, akşam ise kalabalık bir ev toplantısında Kazım Karabekir Mahallesi sakinlerinin sofrasına konuk oldu.

VATANDAŞLARIN SORUNLARINI DİNLEDİ

Ev toplantısında yer sofrasına konuk olan Bıyık, akşam yemeğini de Darıcalı vatandaşlarla birlikte yedi. Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen toplantıda vatandaşların sorunlarını dinleyen Bıyık, gelen talepleri de not aldı. Belediye başkanı seçilmesi halinde yapacağı projeler ve çalışmalar hakkında bilgiler veren Bıyık, ”Önceliğimiz vatandaşlara dokunan projeler olacak. Gençlere, kadınlara, çocuklara ve engellilere olmak üzere bütün topluma dokunacağız. Sizlerin isteklerinizi dikkate alacağız. Sizlere sorarak mahallelerde neye ihtiyaç varsa ona uygun projeleri hayata geçireceğiz” dedi.

BÜYÜK PROJELERİ BÜYÜKŞEHİR’LE ORTAK YAPACAĞIZ

Vatandaşların hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık vereceklerini kaydeden Bıyık, “En önemli arzumuz vatandaşlarımızın güncel sorularını çözmek. Sokağında çukur varsa çukuru kapatacağız. Suyu akmıyorsa suyu akıtacağız. Vatandaşlarımızın hayatını kolaylaştıracak projelere ağırlık vereceğiz. Gündelik hayata dokunan işler yapacağız. Sosyal faaliyetler her zaman önceliğimiz olacak. Büyük projeleri Büyükşehir Belediyemizin desteği ile işbirliği halinde olarak ortaklaşa yapacağız” diye konuştu.

YAPAMAYACAĞIM HİÇBİR ŞEYİN SÖZÜNÜ VERMEYECEĞİM

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, samimi olacaklarını da ifade ederek yapamayacağı hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğini söyledi ve şöyle devam etti: “Ben tüccar adamım. Yıllardır Darıca’da ticaret yapıyorum. Söz verdim mi yaparım. O yüzden yapamayacağım hiçbir şeyin sözünü vermeyeceğim. Samimi olacağız, sizi kandırmayacağız. 30 tane vaatte bulunup yerine getirmedikten sonra bir anlamı olmaz. O yüzden yerine yetireceğim 10 tane vaat vermeyi daha doğru bulurum. Hep birlikte sizlerin taleplerini dikkate almaya özen göstereceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.