19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık: Herkese dokunacağız!

Çayırova 04.04.2019 - 09:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık: Herkese dokunacağız!

31 Mart yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Cumhur İttifakı Muzaffer Bıyık, Darıcalılara önemli mesajlar verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Cumhur İttifakı Muzaffer Bıyık, Darıcalılara önemli mesajlar verdi. Yerel seçim sonrası dinlemeden çalışmalara devam eden Bıyık, 5 yıl boyunca Darıcalılara hizmet yolunda gayret edeceğini mesajını verdi. Herkese dokunacaklarını vurgulayan Bıyık,  Kimseyi yaptığı işle yargılamadım çok şükür. Darıca'm için çıktığım bu yolda Darıca kazanana kadar kazandım demeyeceğim inşallah. İlk günden beri ağzımdan düşmeyen "Hepimiz Darıca'lıyız" sözü karşılığını bulana kadar kim ne derse desin, canımı dişime takıp herkesin Başkanı olmak için çalışacağım.”dedi. GERÇEK BAHARI GETİRECEĞİZ 9 yıl boyunca ailesinden ve kendi hayatından feragat ederek yol yürüdüğünü vurgulayan Bıyık, Darıca’ya gerçek baharı getireceklerini ifade ederek, “9 yıldır, zamanımdan, hayatımdan, ailemden, güzel kızlarımdan feragat ederek, elimden ne geliyorsa Darıca halkı için yaptım. Beni bilen bilir, bilmeyenler de öğrensin diye dokunabildiğim kadar hayata dokunacağıma, Darıca'ya gerçekten bahar getirene kadar çalışacağıma söz veriyorum.”diye konuştu.
31 Mart yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Cumhur İttifakı Muzaffer Bıyık, Darıcalılara önemli mesajlar verdi.

31 Mart yerel seçimlerinde Darıca Belediye Başkanlığı’na seçilen Cumhur İttifakı Muzaffer Bıyık, Darıcalılara önemli mesajlar verdi. Yerel seçim sonrası dinlemeden çalışmalara devam eden Bıyık, 5 yıl boyunca Darıcalılara hizmet yolunda gayret edeceğini mesajını verdi. Herkese dokunacaklarını vurgulayan Bıyık,  Kimseyi yaptığı işle yargılamadım çok şükür. Darıca'm için çıktığım bu yolda Darıca kazanana kadar kazandım demeyeceğim inşallah. İlk günden beri ağzımdan düşmeyen "Hepimiz Darıca'lıyız" sözü karşılığını bulana kadar kim ne derse desin, canımı dişime takıp herkesin Başkanı olmak için çalışacağım.”dedi.

GERÇEK BAHARI GETİRECEĞİZ

9 yıl boyunca ailesinden ve kendi hayatından feragat ederek yol yürüdüğünü vurgulayan Bıyık, Darıca’ya gerçek baharı getireceklerini ifade ederek, “9 yıldır, zamanımdan, hayatımdan, ailemden, güzel kızlarımdan feragat ederek, elimden ne geliyorsa Darıca halkı için yaptım. Beni bilen bilir, bilmeyenler de öğrensin diye dokunabildiğim kadar hayata dokunacağıma, Darıca'ya gerçekten bahar getirene kadar çalışacağıma söz veriyorum.”diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.