Bıyık'ın Macron'a verdiği cevap CHP’lileri rahatsız etti

Gündem 11.09.2020 - 15:40, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık'ın Macron'a verdiği cevap CHP’lileri rahatsız etti

YORUM HABER - ABBAS SIR Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Türkiye'yi hedef alan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un söylemleri Türk halkının büyük tepkisini toplarken, birçok siyasi isim Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktı. Bu isimlerden biri de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık oldu. Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediği sözlere sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Bıyık açıklamasıyla taktir toplarken, CHP kanadından ise ilginç bir şekilde eleştirildi. Konuyu farklı bir boyuta taşıyarak ülkemize yapılan saldırıyı kınamak yerine, konuyu çarptırarak Bıyık’ı hedef almayı seçen CHP kanadı bakış açısıyla tepki topladı. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumu dönemde vatandaşlar Fransa'ya verilen cevabın neden rahatsızlık yarattığını anlamakta zorluk çektiklerini söylerken, CHP’li isimlerin anlamsız yorumlarını eleştirdiler.

YORUM HABER - ABBAS SIR

Cumhurbaşkanı Erdoğan üzerinden Türkiye'yi hedef alan Fransa Cumhurbaşkanı Macron'un söylemleri Türk halkının büyük tepkisini toplarken, birçok siyasi isim Cumhurbaşkanı Erdoğan’a sahip çıktı. Bu isimlerden biri de Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık oldu. Macron'un Cumhurbaşkanı Erdoğan hakkında söylediği sözlere sosyal medya hesabı üzerinden cevap veren Bıyık açıklamasıyla taktir toplarken, CHP kanadından ise ilginç bir şekilde eleştirildi. Konuyu farklı bir boyuta taşıyarak ülkemize yapılan saldırıyı kınamak yerine, konuyu çarptırarak Bıyık’ı hedef almayı seçen CHP kanadı bakış açısıyla tepki topladı. Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumu dönemde vatandaşlar Fransa'ya verilen cevabın neden rahatsızlık yarattığını anlamakta zorluk çektiklerini söylerken, CHP’li isimlerin anlamsız yorumlarını eleştirdiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.