19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık'ın yerine gelecek isim

Darıca 12.10.2018 - 16:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık'ın yerine gelecek isim

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu uzun süredir gündemini koruyor. Yaklaşan süreç içinde şimdi gündeme gelen bir başka konu ise Bıyık'ın yerine ilçe başkanı olacak isim konuşulmaya başlandı.

Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunun genel merkez tarafından kabul edilmesinin ardından ilçe başkanlığından istifa etmesi gerekecek. O süreçte Kocaeli Ak Parti İl Başkanlığı Darıca AK Parti İlçe Başkanı'nı atama süreci başlayacak. Bu süreç gerçekleşene dek Siyasi Hukuk İşleri'nden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Ufuk Acay ilçe başkanlığında vekalet görev yapacak. İl Başkanı Abdullah Eryarso ve ekibinin Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu ile yapacağı istişare sonrasında ise asaleten ilçe başkanı belirlenecek. Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na Muzaffer Bıyık sonrasında İl Başkanlığı tarafından atanması beklenen en yakın isim olarak İbrahim Pilavcı olduğu partili isimler tarafından günmede getirildi. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ta Pilavcı'nın bu gündem içinde yer almasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kendisi göreve geldiği günden beri çok başarılı çalışmalara imza attı. 2 gün önce bir ameliyat geçirmöesine karşılık tüm programları eksiksiz şahsımla birlikte takip etmeye ve planlamaya devam ediyor. Bu görevi hak etme noktasında bir sorun yok. Ancak işleyişte nasıl bir sonuç çıkar bu kısmettir." dedi. Haber: Adnan Ayvaz
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın 31 Mart 2019 tarihinde gerçekleşecek olan yerel seçimler öncesinde İlçe Belediye Başkanlığı için aday adaylığı başvurusu uzun süredir gündemini koruyor. Yaklaşan süreç içinde şimdi gündeme gelen bir başka konu ise Bıyık'ın yerine ilçe başkanı olacak isim konuşulmaya başlandı.

Darıca Ak Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ın İlçe Belediye Başkan Aday Adaylığı başvurusunun genel merkez tarafından kabul edilmesinin ardından ilçe başkanlığından istifa etmesi gerekecek. O süreçte Kocaeli Ak Parti İl Başkanlığı Darıca AK Parti İlçe Başkanı'nı atama süreci başlayacak. Bu süreç gerçekleşene dek Siyasi Hukuk İşleri'nden sorumlu İlçe Başkan yardımcısı Ufuk Acay ilçe başkanlığında vekalet görev yapacak. İl Başkanı Abdullah Eryarso ve ekibinin Darıca Ak Parti İlçe Yönetim Kurulu ile yapacağı istişare sonrasında ise asaleten ilçe başkanı belirlenecek. Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı'na Muzaffer Bıyık sonrasında İl Başkanlığı tarafından atanması beklenen en yakın isim olarak İbrahim Pilavcı olduğu partili isimler tarafından günmede getirildi. İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık'ta Pilavcı'nın bu gündem içinde yer almasına ilişkin yaptığı açıklamada, "Kendisi göreve geldiği günden beri çok başarılı çalışmalara imza attı. 2 gün önce bir ameliyat geçirmöesine karşılık tüm programları eksiksiz şahsımla birlikte takip etmeye ve planlamaya devam ediyor. Bu görevi hak etme noktasında bir sorun yok. Ancak işleyişte nasıl bir sonuç çıkar bu kısmettir." dedi.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.