19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık: ‘Kadınlar için özel projeler hazırladık’

Darıca 14.03.2019 - 16:30, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık: ‘Kadınlar için özel projeler hazırladık’

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Ferdoma Dekorasyon Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. Kadın kursiyerleri dinleyen Bıyık, “Kadınlarımızın kendilerini geliştireceği şekilde özel projeler hazırladık” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarında temposunu yükseltti. Gece gündüz Darıca’da sokak sokak gezen Bıyık, toplumun her kesimiyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Herkesin taleplerini ve sorunlarını da dinleyen Bıyık, seçim beyannamesinde herkesi kapsayan projelere yer verdiklerini söyledi. KADINLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEK Darıca’da faaliyet gösteren Ferdoma Dekorasyon kurs merkezini ziyaret ederek kadın kursiyerlerle sohbet toplantısı gerçekleştiren Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve Bıyık’ın eşi Havva Bıyık da eşlik etti. Kadın kursiyerlerin taleplerini dinleyerek not alan Bıyık, kadınlara yönelik projelerini anlatarak destek istedi. Kadınların toplumun temeli olduğunu ifade eden Bıyık, “Kadınları önemsiyoruz. Kadınlar toplum temel taşlarıdır. Çocuklarımızı yetiştiren kadınlarımızın da kendilerini en iyi şekilde geliştirmelerini istiyoruz. Bu konuda belediye başkanı olduktan sonra özellikle yeni projeler hayata geçireceğiz. Mahallelerimizde açacağımız semt konaklarında kadınlarımız için el beceri kursları düzenleyeceğiz. Ayrıca ürettikleri el emekleri ürünleri satarak aile bütçelerine katkıda bulunmalarına da olanak sağlayacağız. Bu konuda kadınlardan ciddi talep var. Biz de bu talebi yerine getireceğiz” diye konuştu. KADINLAR İÇİN SOSYAL PROJELER Kadınlar için spordan kültür sanata birçok alanda özel projeleri hayata geçireceklerini de ifade eden Bıyık, “Spor salonlarından kadınlarımızın daha fazla yararlanmasını sağlayacağız. Haftanın belirli günlerinde kadınlar için spor kursları düzenleyeceğiz. Uzman spor hocaları eşliğinde kadınlar sporla daha fazla iç içe olacak. Bayramoğlu’nda kadınlar için özel plaj oluşturduk ama yoğunluktan dolayı yetersiz kalıyor. Askeri alandaki millet bahçesinde kadınlar için özel bir plaj daha yapıyoruz. Yine millet bahçesinde kadınlar için sosyal tesisler hayata geçiriyoruz” dedi. Bıyık’ın projelerini oldukça beğenen bayan kursiyerler ise kadınlara verdiği değer için Bıyık’a teşekkür ettiler.
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Ferdoma Dekorasyon Kurs Merkezini ziyaret ederek kursiyerlerle buluştu. Kadın kursiyerleri dinleyen Bıyık, “Kadınlarımızın kendilerini geliştireceği şekilde özel projeler hazırladık” dedi.

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim çalışmalarında temposunu yükseltti. Gece gündüz Darıca’da sokak sokak gezen Bıyık, toplumun her kesimiyle bir araya gelerek projelerini anlatıyor. Herkesin taleplerini ve sorunlarını da dinleyen Bıyık, seçim beyannamesinde herkesi kapsayan projelere yer verdiklerini söyledi.

KADINLAR KENDİLERİNİ GELİŞTİRECEK

Darıca’da faaliyet gösteren Ferdoma Dekorasyon kurs merkezini ziyaret ederek kadın kursiyerlerle sohbet toplantısı gerçekleştiren Bıyık’a AK Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, AK Parti Darıca Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve Bıyık’ın eşi Havva Bıyık da eşlik etti. Kadın kursiyerlerin taleplerini dinleyerek not alan Bıyık, kadınlara yönelik projelerini anlatarak destek istedi. Kadınların toplumun temeli olduğunu ifade eden Bıyık, “Kadınları önemsiyoruz. Kadınlar toplum temel taşlarıdır. Çocuklarımızı yetiştiren kadınlarımızın da kendilerini en iyi şekilde geliştirmelerini istiyoruz. Bu konuda belediye başkanı olduktan sonra özellikle yeni projeler hayata geçireceğiz. Mahallelerimizde açacağımız semt konaklarında kadınlarımız için el beceri kursları düzenleyeceğiz. Ayrıca ürettikleri el emekleri ürünleri satarak aile bütçelerine katkıda bulunmalarına da olanak sağlayacağız. Bu konuda kadınlardan ciddi talep var. Biz de bu talebi yerine getireceğiz” diye konuştu.

KADINLAR İÇİN SOSYAL PROJELER

Kadınlar için spordan kültür sanata birçok alanda özel projeleri hayata geçireceklerini de ifade eden Bıyık, “Spor salonlarından kadınlarımızın daha fazla yararlanmasını sağlayacağız. Haftanın belirli günlerinde kadınlar için spor kursları düzenleyeceğiz. Uzman spor hocaları eşliğinde kadınlar sporla daha fazla iç içe olacak. Bayramoğlu’nda kadınlar için özel plaj oluşturduk ama yoğunluktan dolayı yetersiz kalıyor. Askeri alandaki millet bahçesinde kadınlar için özel bir plaj daha yapıyoruz. Yine millet bahçesinde kadınlar için sosyal tesisler hayata geçiriyoruz” dedi. Bıyık’ın projelerini oldukça beğenen bayan kursiyerler ise kadınlara verdiği değer için Bıyık’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.