Bıyık Karslılara Gitti

Darıca 25.02.2019 - 09:05, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık Karslılara Gitti

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Yorulmak nedir bilmeden kapı kapı gezen Bıyık, Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği ve Bayburt Yaylapınar Köyü Gülerler Derneği’ne konuk oldu.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, sivil toplum kuruluşları ve yöre derneklerini ziyaret ederek toplum her kesimiyle buluşmalarını sürdürüyor. Bıyık son olarak, Darıca’da bulunan Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği ve Bayburt Yaylapınar Köyü Gülerler Derneği’ne misafir oldu. Karslı hemşerileriyle bir araya gelen Bıyık, oldukça samimi bir şekilde karşılanırken projelerini anlatıp destek istedi. Bayburt Yaylapınar köylüleriyle birlikte kete yiyen Bıyık, çay içip sohbet etti.   DARICA’YI EL BİRLİĞİYLE YÖNETECEĞİZ Sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde yer alan projeler hakkında bilgiler verirken Kars ve Bayburtlu hemşerileriyle istişarelerde de bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerde söz sahibi olacağını da ifade eden Bıyık, “Gelişmiş kentlerde sivil toplum kuruluşlarının yeri çok önemli. Kenti STK’larla, derneklerle el birliği ile yöneteceğiz. Her fikre değer vereceğiz. Ortak akılla Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Kimseyi ayırmadan herkese eşit mesafede olacağız. Hepimiz farklı yerlerden buraya geldik. Darıca hepimizin ortak değeri” diye konuştu.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyor. Yorulmak nedir bilmeden kapı kapı gezen Bıyık, Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği ve Bayburt Yaylapınar Köyü Gülerler Derneği’ne konuk oldu.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, sivil toplum kuruluşları ve yöre derneklerini ziyaret ederek toplum her kesimiyle buluşmalarını sürdürüyor. Bıyık son olarak, Darıca’da bulunan Kars Akyaka Akbulak Köyü Derneği ve Bayburt Yaylapınar Köyü Gülerler Derneği’ne misafir oldu. Karslı hemşerileriyle bir araya gelen Bıyık, oldukça samimi bir şekilde karşılanırken projelerini anlatıp destek istedi. Bayburt Yaylapınar köylüleriyle birlikte kete yiyen Bıyık, çay içip sohbet etti.

 

DARICA’YI EL BİRLİĞİYLE YÖNETECEĞİZ

Sivil toplum kuruluşlarının önemini vurgulayan AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde yer alan projeler hakkında bilgiler verirken Kars ve Bayburtlu hemşerileriyle istişarelerde de bulundu. Sivil toplum kuruluşlarının yönetimlerde söz sahibi olacağını da ifade eden Bıyık, “Gelişmiş kentlerde sivil toplum kuruluşlarının yeri çok önemli. Kenti STK’larla, derneklerle el birliği ile yöneteceğiz. Her fikre değer vereceğiz. Ortak akılla Darıca’yı hep birlikte yöneteceğiz. Kimseyi ayırmadan herkese eşit mesafede olacağız. Hepimiz farklı yerlerden buraya geldik. Darıca hepimizin ortak değeri” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.