Bıyık, Kastamonulu vekili Darıca’da ağırladı

Darıca 14.11.2016 - 14:08, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

Bıyık, Kastamonulu vekili Darıca’da ağırladı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hemşerisi Murat Demir’i Darıca’da ağırladı.

AK Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın hafta sonu ağır misafirleri vardı. Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir’i Darıca’da ağırladı, Erzurum’un Cağ Kebap’ı yedirdi. Murat Demir Darıca hakkında Başkan Bıyık’tan bilgi aldı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk’te vekili yalnız bırakmadı. DOSTLUĞUMUZ BAKİ Darıca’da Muzaffer Bıyık’la olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, “Başkanla dostluklarının eskiye dayandığını dile getirerek şöyle konuştu: “Muzaffer Bıyık başkanımız ne zamandan beri bizleri Darıca’ya davet ediyordu. Nasip bugüneymiş. Darıca çok güzel bir ilçe. Başkanımızı yakinen takip ediyoruz. Çok kıymetli bir başkan. Kastamonulu hemşerimiz olması ve AK Parti ilçe başkanı olması bize ayrı bir onur veriyor. Başkan gördüğüm kadarıyla Darıca’da sevilen bir isim. Kendisine siyasi hayatında başarılar diliyorum” dedi. ONUR DUYDUK Muzaffer Bıyık’ta AK Parti’nin değerli bir vekilini Darıca’da ağırlamaktan büyük onur duyduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Sayın vekilimize bizi kırmayıp Darıca’mıza kadar geldiği için teşekkür ediyorum. Onu Darıca’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sayın vekilimizi bundan sonra da Darıca’da ağırlamak isteriz.” Dedi.    
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, AK Parti Kastamonu Milletvekili Hemşerisi Murat Demir’i Darıca’da ağırladı.

AK Parti ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık’ın hafta sonu ağır misafirleri vardı. Muzaffer Bıyık ve İlçe yöneticileri AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir’i Darıca’da ağırladı, Erzurum’un Cağ Kebap’ı yedirdi. Murat Demir Darıca hakkında Başkan Bıyık’tan bilgi aldı. AK Parti Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk’te vekili yalnız bırakmadı.

DOSTLUĞUMUZ BAKİ

Darıca’da Muzaffer Bıyık’la olmaktan büyük memnuniyet duyduğunu dile getiren AK Parti Kastamonu Milletvekili Murat Demir, “Başkanla dostluklarının eskiye dayandığını dile getirerek şöyle konuştu: “Muzaffer Bıyık başkanımız ne zamandan beri bizleri Darıca’ya davet ediyordu. Nasip bugüneymiş. Darıca çok güzel bir ilçe. Başkanımızı yakinen takip ediyoruz. Çok kıymetli bir başkan. Kastamonulu hemşerimiz olması ve AK Parti ilçe başkanı olması bize ayrı bir onur veriyor. Başkan gördüğüm kadarıyla Darıca’da sevilen bir isim. Kendisine siyasi hayatında başarılar diliyorum” dedi.

ONUR DUYDUK

Muzaffer Bıyık’ta AK Parti’nin değerli bir vekilini Darıca’da ağırlamaktan büyük onur duyduğunu dile getirerek şöyle konuştu: “Sayın vekilimize bizi kırmayıp Darıca’mıza kadar geldiği için teşekkür ediyorum. Onu Darıca’da ağırlamaktan onur duyuyoruz. Sayın vekilimizi bundan sonra da Darıca’da ağırlamak isteriz.” Dedi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.