Bıyık: Kreş ve Çocuk Kulüpleri Açacağız

Darıca 06.02.2019 - 13:19, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık: Kreş ve Çocuk Kulüpleri Açacağız

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyor.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyor. Ev toplantılarında Darıcalı ailelerle bir araya gelen Bıyık, Darıca’da gönül belediyeciliğinin en güzel uygulamalarını hayata geçireceklerini ifade ederek “Mahallelerimizde kreşler ve çocuk kulüpleri açarak dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarını kreşlere göndermesini sağlayacağız” dedi. AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da sıkılmadık el, girilmedik ev kalmayacak şekilde seçim çalışmasını sürdürüyor. Her fırsatta Darıcalılarla iç içe olan, dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Bıyık, kalabalık ev toplantılarıyla da Darıcalı ailelere misafir olarak projelerini anlatıyor. KREŞ VE ÇOCUK KULÜPLERİ AÇILACAK Darıca’da 9 yıl ilçe başkanlığı yaptığını ve Darıca’nın öncelikli ihtiyaçlarını bildiğini ifade eden Bıyık, “AK Parti’de 9 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Her mahallenin ihtiyacını biliyorum. Projelerimizin merkezinde insan olacak. Her projemiz vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak özellikte olacak. Mahallelerimizde semt konakları inşa edeceğiz. İçerisinde kadınlara, gençlere, yaşlılara ve engellilere yönelik hizmetlerimiz olacak. Darıca’da yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir bölümü dar gelirli. Semt konaklarında çocuk kreşleri ve çocuk kulüpleri açarak her ailemizin çocuğunu kreşe göndermesini sağlayacağız. Aynı şekilde engelli aileleri de engelli çocuklarını gönül rahatlığıyla engelliler merkezimize bırakabilecek” dedi.
AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyor.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da sokak sokak, ev ev gezerek vatandaşlarla buluşup projelerini anlatıyor. Ev toplantılarında Darıcalı ailelerle bir araya gelen Bıyık, Darıca’da gönül belediyeciliğinin en güzel uygulamalarını hayata geçireceklerini ifade ederek “Mahallelerimizde kreşler ve çocuk kulüpleri açarak dar gelirli vatandaşlarımızın çocuklarını kreşlere göndermesini sağlayacağız” dedi.

AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, Darıca’da sıkılmadık el, girilmedik ev kalmayacak şekilde seçim çalışmasını sürdürüyor. Her fırsatta Darıcalılarla iç içe olan, dernek ve sivil toplum kuruluşlarını ziyaret eden Bıyık, kalabalık ev toplantılarıyla da Darıcalı ailelere misafir olarak projelerini anlatıyor.

KREŞ VE ÇOCUK KULÜPLERİ AÇILACAK

Darıca’da 9 yıl ilçe başkanlığı yaptığını ve Darıca’nın öncelikli ihtiyaçlarını bildiğini ifade eden Bıyık, “AK Parti’de 9 yıl ilçe başkanlığı görevinde bulundum. Her mahallenin ihtiyacını biliyorum. Projelerimizin merkezinde insan olacak. Her projemiz vatandaşımızın hayatını kolaylaştıracak özellikte olacak. Mahallelerimizde semt konakları inşa edeceğiz. İçerisinde kadınlara, gençlere, yaşlılara ve engellilere yönelik hizmetlerimiz olacak. Darıca’da yaşayan vatandaşlarımızın büyük bir bölümü dar gelirli. Semt konaklarında çocuk kreşleri ve çocuk kulüpleri açarak her ailemizin çocuğunu kreşe göndermesini sağlayacağız. Aynı şekilde engelli aileleri de engelli çocuklarını gönül rahatlığıyla engelliler merkezimize bırakabilecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.