GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık o aileyi ziyaret etti!

Darıca 29.05.2020 - 10:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık o aileyi ziyaret etti!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı arifesinde geçirdiği kaza sonucu vefat eden Darıca Belediye işçisi Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret etti. Ramazan Bayramı arifesinde; Gebze'de Darıca Belediyesi’ne ait bir çöp kamyonu yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek bariyerlere çarpmıştı. Kaza sonrası araçta bulunan bir temizlik işçisi hayatını kaybederken, şoför ise yaralanmıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise kazada hayatını kaybeden Darıca Belediye işçisi Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret etti. TAZİYELERİMİZİ İLETTİK Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Bıyık, “Gerçekleşen elim trafik kazasında vefat eden personelimiz Tahsin Atalar’ın ailesini Eşim Havva Hanım, Kadın Kolları Başkanımız Hülya Hanım ve Başkan Yardımcımız Nurdoğan Hanım ile birlikte ziyaret ederek taziye dileklerimizi ilettik. Mübarek arefe günü aramızdan ayrılan Tahsin kardeşimizin Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan Bayramı arifesinde geçirdiği kaza sonucu vefat eden Darıca Belediye işçisi Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret etti.

Ramazan Bayramı arifesinde; Gebze'de Darıca Belediyesi’ne ait bir çöp kamyonu yağış nedeniyle kayganlaşan yolda devrilerek bariyerlere çarpmıştı. Kaza sonrası araçta bulunan bir temizlik işçisi hayatını kaybederken, şoför ise yaralanmıştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ise kazada hayatını kaybeden Darıca Belediye işçisi Tahsin Atalar’ın ailesini ziyaret etti.

TAZİYELERİMİZİ İLETTİK

Ziyaretin ardından sosyal medya hesabından bir açıklama yapan Başkan Bıyık, “Gerçekleşen elim trafik kazasında vefat eden personelimiz Tahsin Atalar’ın ailesini Eşim Havva Hanım, Kadın Kolları Başkanımız Hülya Hanım ve Başkan Yardımcımız Nurdoğan Hanım ile birlikte ziyaret ederek taziye dileklerimizi ilettik. Mübarek arefe günü aramızdan ayrılan Tahsin kardeşimizin Rabbim mekanını cennet eylesin inşallah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.