Bıyık Özel Misafirlerini Ağırladı

Darıca 17.04.2019 - 12:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık Özel Misafirlerini Ağırladı

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bir Umut Engelliler Derneği’nden gelen özel misafirlerini ağırladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bir Umut Engelliler Derneği’nden gelen özel misafirlerini ağırladı. Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ve yönetimi ile beraberindeki engelli vatandaşlar, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip başarılar dilediler. Engelleri Birlikte Aşacağız Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Bıyık, “görev süremiz boyunca engelli vatandaşlarımız ve aileleri için özel çalışmalar yapacağız. Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırma adına çalışmalar yapacağız. Bu çerçevede Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) sayesinde ilçede yaşayan engelli vatandaşımızla sürekli irtibat halinde olmak kaydıyla, değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra düzenleyeceğimiz bilgisayar, müzik, filografi gibi değişik kurslarla da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarına katkı sunacağız. Aynı şekilde engelli vatandaşlarımızın ailelerinin hayatlarını kolaylaştırma adına  çalışmalar yapacağız. Engeller birlikte hareket edilirse azalır. Dernek başkan ve yönetimimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bir Umut Engelliler Derneği’nden gelen özel misafirlerini ağırladı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bir Umut Engelliler Derneği’nden gelen özel misafirlerini ağırladı. Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ve yönetimi ile beraberindeki engelli vatandaşlar, Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ı makamında ziyaret ederek tebrik edip başarılar dilediler.

Engelleri Birlikte Aşacağız

Nazik ziyaretleri için misafirlerine teşekkür eden Başkan Bıyık, “görev süremiz boyunca engelli vatandaşlarımız ve aileleri için özel çalışmalar yapacağız. Engelli vatandaşlarımızı topluma kazandırma adına çalışmalar yapacağız. Bu çerçevede Darıca Belediyesi Engelliler Merkezi (DAREN) sayesinde ilçede yaşayan engelli vatandaşımızla sürekli irtibat halinde olmak kaydıyla, değişik sosyal ve kültürel etkinliklerle onları topluma kazandırmayı ve toplumla bütünleştirmeyi hedefliyoruz. Bunun yanı sıra düzenleyeceğimiz bilgisayar, müzik, filografi gibi değişik kurslarla da engelli vatandaşlarımızın yaşamlarına katkı sunacağız. Aynı şekilde engelli vatandaşlarımızın ailelerinin hayatlarını kolaylaştırma adına  çalışmalar yapacağız. Engeller birlikte hareket edilirse azalır. Dernek başkan ve yönetimimize teşekkür ediyor, çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.