Bıyık, Ramazan’da hayır duası alıyor

Darıca 23.05.2018 - 13:18, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, Ramazan’da hayır duası alıyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan’da hasta vatandaşları ziyaret ederek hem hasta ve yakınlarının dertlerine ortak oluyor hem de hayır duası alıyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan’da hasta vatandaşları ziyaret ederek hem hasta ve yakınlarının dertlerine ortak oluyor hem de hayır duası alıyor. 24 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir çalışma temposunda seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan’da da hasta ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Darıca’da hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek moral veriyor. Hasta yakınlarıyla da görüşen ve sıkıntılarını dinleyen İlçe Başkanı Bıyık, hayır duası alıyor. DERTLERİNE ORTAK OLUYOR AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan partideki seçim çalışmalarını devam ederken bir yandan da ziyaretlerde bulunmayı ihmal etmiyor. Ramazan ayında özellikle hasta ziyaretlerine ağırlık veren İlçe Başkanı Bıyık, “Ramazan ayı birlik beraberlik ve paylaşma ayıdır. Allah tüm hastalarımıza mübarek Ramazan ayında şifalar versin” diye dua ederek hasta ve hasta yakınlarının dertlerine ortak oldu. Hasta ve yakınları ise Ramazan ayında kendilerini ziyaret edip yalnız bırakmayarak ihtiyaçlarını soran İlçe Başkanı Bıyık’a teşekkür ettiler.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan’da hasta vatandaşları ziyaret ederek hem hasta ve yakınlarının dertlerine ortak oluyor hem de hayır duası alıyor.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan’da hasta vatandaşları ziyaret ederek hem hasta ve yakınlarının dertlerine ortak oluyor hem de hayır duası alıyor. 24 Haziran seçimleri öncesi yoğun bir çalışma temposunda seçim hazırlıklarını sürdüren AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ramazan’da da hasta ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Darıca’da hasta vatandaşları evlerinde ziyaret ederek moral veriyor. Hasta yakınlarıyla da görüşen ve sıkıntılarını dinleyen İlçe Başkanı Bıyık, hayır duası alıyor.

DERTLERİNE ORTAK OLUYOR

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan partideki seçim çalışmalarını devam ederken bir yandan da ziyaretlerde bulunmayı ihmal etmiyor. Ramazan ayında özellikle hasta ziyaretlerine ağırlık veren İlçe Başkanı Bıyık, “Ramazan ayı birlik beraberlik ve paylaşma ayıdır. Allah tüm hastalarımıza mübarek Ramazan ayında şifalar versin” diye dua ederek hasta ve hasta yakınlarının dertlerine ortak oldu. Hasta ve yakınları ise Ramazan ayında kendilerini ziyaret edip yalnız bırakmayarak ihtiyaçlarını soran İlçe Başkanı Bıyık’a teşekkür ettiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.