Bıyık, saha çalışmalarına ağırlık verdi

Darıca 05.05.2019 - 11:48, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, saha çalışmalarına ağırlık verdi

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta içi olduğu kadar hafta sonu da oldukça yoğun bir mesai harcıyor. Hafta içi tebrik ziyaretlerini kabul eden Bıyık, hafta sonu ise gün boyu sahada çalışmaları inceleyip vatandaşlarla hasbihal ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hem hafta içi hem de hafta sonu yoğun bir çalışma temposu gerçekleştiriyor. Hafta içi kendisine gelen tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Bıyık, hafta sonu ise gün boyu sahada gezerek çalışmaları denetliyor. ÇALIŞMALARI İNCELİYOR Cumartesi ve Pazar günlerini mesaiye harcayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da yapımı devam eden çalışmaları yakından inceliyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için gece gündüz mesaide bulunan Başkan Bıyık’ın yoğun temposu Darıcalılar tarafından da takdirle karşılanıyor. Darıca’nın trafik ve otopark sorunlarına öncelik veren ve bu konuda ivedilikle adımlar atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmaları yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Darıca’nın daha modern bir kent olması için çalışacaklarını ifade eden Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği sözleri de hayata geçirmek için saha çalışmalarına ağırlık veriyor. VATANDAŞLARLA HASBİHAL EDİYOR Hafta sonu saha çalışmalarına ağırlık veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan da Darıcalıların hüzünlü ve mutlu günlerinde yanlarında yer alıyor. Düğün ve cenaze törenlerine katılmaya özen gösteren Balkan Bıyık, Darıcalılarla acılarını ve mutluluklarını paylaşıyor. Darıcalı vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Bıyık, sorunlarını ve taleplerini de dinleyerek notlar alıyor.
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta içi olduğu kadar hafta sonu da oldukça yoğun bir mesai harcıyor. Hafta içi tebrik ziyaretlerini kabul eden Bıyık, hafta sonu ise gün boyu sahada çalışmaları inceleyip vatandaşlarla hasbihal ediyor.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, hem hafta içi hem de hafta sonu yoğun bir çalışma temposu gerçekleştiriyor. Hafta içi kendisine gelen tebrik ziyaretlerini kabul eden Başkan Bıyık, hafta sonu ise gün boyu sahada gezerek çalışmaları denetliyor.

ÇALIŞMALARI İNCELİYOR

Cumartesi ve Pazar günlerini mesaiye harcayan Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da yapımı devam eden çalışmaları yakından inceliyor. Darıca’nın sorunlarını çözmek için gece gündüz mesaide bulunan Başkan Bıyık’ın yoğun temposu Darıcalılar tarafından da takdirle karşılanıyor. Darıca’nın trafik ve otopark sorunlarına öncelik veren ve bu konuda ivedilikle adımlar atan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, çalışmaları yerinde denetleyerek çalışmalar hakkında bilgiler alıyor. Darıca’nın daha modern bir kent olması için çalışacaklarını ifade eden Bıyık, seçim beyannamesinde verdiği sözleri de hayata geçirmek için saha çalışmalarına ağırlık veriyor.

VATANDAŞLARLA HASBİHAL EDİYOR

Hafta sonu saha çalışmalarına ağırlık veren Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bir yandan da Darıcalıların hüzünlü ve mutlu günlerinde yanlarında yer alıyor. Düğün ve cenaze törenlerine katılmaya özen gösteren Balkan Bıyık, Darıcalılarla acılarını ve mutluluklarını paylaşıyor. Darıcalı vatandaşlarla bir araya gelerek hasbihal eden Başkan Bıyık, sorunlarını ve taleplerini de dinleyerek notlar alıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.