19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık, Şayir ve Büyükgöz arasından Çiftçi’yi tek geçerim

Gebze 23.01.2019 - 09:37, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, Şayir ve Büyükgöz arasından Çiftçi’yi tek geçerim

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Ak Parti Belediye Başkanlarının basın toplantıları tamamlandı. Hepsi kahvaltı eşliğinde basınla bir araya geldi. Ben de dahil tüm gazeteci arkadaşlarım hem kamuoyunun merak ettiği hem de kendi kafalarında cevap aradığı soruları sormak için bu toplantıların yolunu tuttu. Ama mümkün olmadı. Gençler için projeleriniz var mı diye sorduk; “Daha seçim beyannamemiz hazır değil, projelerimizi seçim beyannamesi hazırlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız.” Dediler. Bazı mahallerin özel projelere ihtiyacı var, bu projeler hayata geçecek mi diye sorduk yine aynı cevabı aldık. Ne sorsak seçim beyannamesi hazırlanmadan bu soruların cevabını henüz veremeyiz dediler. Keşke bu basın toplantılarını seçim beyannamesi hazırladıktan sonra yapsalardı. Basınla tanışma toplantısı başlığı altında gittik kahvaltı yaptık, çay içtik ofislerimize geri döndük. Kahvaltı yapmanın dışında da toplantıların genel aydınlatıcı, bilgi aktarım değeri olmadı. Bende kahvaltıları değerlendireyim bari… Dilovası’nda Hamza Şayir zaten basın mensuplarının önüne simit kaşarı dayadı. Yanında da termosta çay… Darıca’da Muzaffer Bıyık’ın kahvaltısında da termosta çay vardı. Gebze’de de Zinnur Büyükgöz’ün kahvaltılı toplantısında çay termosta verildi. Ama Çayırova’da Bünyamin Çifçi’nin toplantısında çaylar direk demlikten servis yapıldı. 4 kahvaltılı toplantı arasında Çifçi’nin çaylarını tek geçerim. Gönül isterdi ki ben bu yazıda 4 adayın anlattıklarından izlenimlerimi aktarayım. İlçelerimizin geleceği gelişimi ve değişimi ile ilgili projelerin, açıklamaların yansımalarını sizinle paylaşayım isterdim. Maalesef seçim beyannameleri hazır değilmiş. O yüzden ilçelere katkı yapacakları işlerle ilgili de söyleyecekleri şu zaman diliminde bir şey yokmuş.  Biri bir yere gittiğinde, “Yediğin içtiğin senin olsun, gördüğünü anlat derler” ama maalesef yediğimiz içtiğimizden başka görüp anlatacak bir projeden bahseden olmadı bize… Saygılarımla

Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası Ak Parti Belediye Başkanlarının basın toplantıları tamamlandı.

Hepsi kahvaltı eşliğinde basınla bir araya geldi.

Ben de dahil tüm gazeteci arkadaşlarım hem kamuoyunun merak ettiği hem de kendi kafalarında cevap aradığı soruları sormak için bu toplantıların yolunu tuttu.

Ama mümkün olmadı.

Gençler için projeleriniz var mı diye sorduk; “Daha seçim beyannamemiz hazır değil, projelerimizi seçim beyannamesi hazırlandıktan sonra kamuoyu ile paylaşacağız.” Dediler.

Bazı mahallerin özel projelere ihtiyacı var, bu projeler hayata geçecek mi diye sorduk yine aynı cevabı aldık.

Ne sorsak seçim beyannamesi hazırlanmadan bu soruların cevabını henüz veremeyiz dediler.

Keşke bu basın toplantılarını seçim beyannamesi hazırladıktan sonra yapsalardı.

Basınla tanışma toplantısı başlığı altında gittik kahvaltı yaptık, çay içtik ofislerimize geri döndük.

Kahvaltı yapmanın dışında da toplantıların genel aydınlatıcı, bilgi aktarım değeri olmadı.

Bende kahvaltıları değerlendireyim bari… Dilovası’nda Hamza Şayir zaten basın mensuplarının önüne simit kaşarı dayadı. Yanında da termosta çay…

Darıca’da Muzaffer Bıyık’ın kahvaltısında da termosta çay vardı. Gebze’de de Zinnur Büyükgöz’ün kahvaltılı toplantısında çay termosta verildi.

Ama Çayırova’da Bünyamin Çifçi’nin toplantısında çaylar direk demlikten servis yapıldı. 4 kahvaltılı toplantı arasında Çifçi’nin çaylarını tek geçerim.

Gönül isterdi ki ben bu yazıda 4 adayın anlattıklarından izlenimlerimi aktarayım. İlçelerimizin geleceği gelişimi ve değişimi ile ilgili projelerin, açıklamaların yansımalarını sizinle paylaşayım isterdim.

Maalesef seçim beyannameleri hazır değilmiş. O yüzden ilçelere katkı yapacakları işlerle ilgili de söyleyecekleri şu zaman diliminde bir şey yokmuş.  Biri bir yere gittiğinde, “Yediğin içtiğin senin olsun, gördüğünü anlat derler” ama maalesef yediğimiz içtiğimizden başka görüp anlatacak bir projeden bahseden olmadı bize…

Saygılarımla

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.