Bıyık sözünü tuttu!

Spor 28.10.2019 - 10:46, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık sözünü tuttu!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin iki hafta önce sahasında Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturduğu maçın ardından soyunma odasına girerek sarı yeşilli ekibe prim sözü vermişti. Bayrampaşa maçı öncesinde kulüp tesislerine giderek verdiği sözü tutan Başkan Bıyık, primleri teknik heyet ve futbolculara dağıttı. Doping etkisi yaratan ziyarette Başkan Bıyık’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan ve Cüneyt Şentürk ile Muzaffer Bıyık'ın danışmanı olan Feramuz Sağlam ve meclis üyeleri de yer aldı. BIYIK: DARICA G.B ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ DİNAMİĞİDİR Takımla birlikte yemek yiyen Başkan Bıyık, “Biz dün olduğu gibi her zaman kulübümüzün yanındayız. Bizim için Darıca Gençlerbirliği şehrin en önemli dinamiği ve insanları bir araya getiren unsurudur. Altyapı ile ilgilide önemli projelerimiz var. Altyapıda oynayan futbolcularda bizim gözümüzde en az A takım kadar önemlidir” şeklinde konuştu. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada, “Muzaffer Bıyık her zaman kulübümüzün ve bizlerin yanında olmuştur. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmamıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Başkan Bıyık 1-1 biten Darıca G.B-Bayrampaşa maçında protokol tribünündeki yerini alarak sarı yeşillilere tam destek verdi.    

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Gençlerbirliği A.Ş’nin iki hafta önce sahasında Nazilli Belediyespor’u 1-0 yenerek liderlik koltuğuna oturduğu maçın ardından soyunma odasına girerek sarı yeşilli ekibe prim sözü vermişti. Bayrampaşa maçı öncesinde kulüp tesislerine giderek verdiği sözü tutan Başkan Bıyık, primleri teknik heyet ve futbolculara dağıttı. Doping etkisi yaratan ziyarette Başkan Bıyık’ın yanı sıra, Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan ve Cüneyt Şentürk ile Muzaffer Bıyık'ın danışmanı olan Feramuz Sağlam ve meclis üyeleri de yer aldı.

BIYIK: DARICA G.B ŞEHRİMİZİN EN ÖNEMLİ DİNAMİĞİDİR

Takımla birlikte yemek yiyen Başkan Bıyık, “Biz dün olduğu gibi her zaman kulübümüzün yanındayız. Bizim için Darıca Gençlerbirliği şehrin en önemli dinamiği ve insanları bir araya getiren unsurudur. Altyapı ile ilgilide önemli projelerimiz var. Altyapıda oynayan futbolcularda bizim gözümüzde en az A takım kadar önemlidir” şeklinde konuştu. Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada, “Muzaffer Bıyık her zaman kulübümüzün ve bizlerin yanında olmuştur. Bugüne kadar bizleri yalnız bırakmamıştır. Kendilerine teşekkür ediyorum” dedi. Öte yandan Başkan Bıyık 1-1 biten Darıca G.B-Bayrampaşa maçında protokol tribünündeki yerini alarak sarı yeşillilere tam destek verdi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.