19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık startı uyuşturucu ile verdi

Darıca 27.02.2017 - 15:31, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık startı uyuşturucu ile verdi

Darıca Ak Parti SKM Başkanlığı referandum saha çalışmalarına bugün start verdi.

Darıca Ak Parti SKM Başkanlığı'nın referandum için başlattığı saha çalışmalarının ilki Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen uyuşturucu ile mücadele programı oldu. Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen madde bağımlılığı ile müadele konulu programa Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Meclis Üyeleri Köksal Acay, Cafer Teyyar Derdaş yönetim kurulu üyeleri Sezai Ata, Feramuz Sağlam ve Cihan Kaya ile birlikte geldi. Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Ana kademe olarak haftasonunu Ankara'da geçiren Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkent dönüşü Seçim Koordinasyon Merkezi saha çalışmalarına star verdi. SKM'nin ilk programı ise Darıca Erzurumlular Derneği'nin programı oldu. BAKAN DARICA'DAN MEMNUN Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli teşkilatları olarak bir araya geldiklerini belirten Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yerel gündeme ilişkin çok fazla konu görüşülmedi. Referandum çalışmalarına ilişkin görüşmeler ağırlıklı idi. Bakanımız Sayın Işık ilçe değerlednirmeleri de yaptı. Darıca ile ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını ve referandumda Darıca'nın önemli bir oran çıkaracağına inancının tam olduğunu ifade etti."dedi. Haber Adnan Ayvaz
Darıca Ak Parti SKM Başkanlığı referandum saha çalışmalarına bugün start verdi.

Darıca Ak Parti SKM Başkanlığı'nın referandum için başlattığı saha çalışmalarının ilki Darıca Erzurumlular Derneği Gençlik Kolları Başkanlığı tarafından düzenlenen uyuşturucu ile mücadele programı oldu. Deniz Yıldızları Endüstri Meslek Lisesi Konferans Salonu'nda düzenlenen madde bağımlılığı ile müadele konulu programa Darıca Ak parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Meclis Üyeleri Köksal Acay, Cafer Teyyar Derdaş yönetim kurulu üyeleri Sezai Ata, Feramuz Sağlam ve Cihan Kaya ile birlikte geldi. Gençlik Kolları, Kadın Kolları ve Ana kademe olarak haftasonunu Ankara'da geçiren Ak Parti Darıca İlçe Teşkilatı Başkent dönüşü Seçim Koordinasyon Merkezi saha çalışmalarına star verdi. SKM'nin ilk programı ise Darıca Erzurumlular Derneği'nin programı oldu.

BAKAN DARICA'DAN MEMNUN

Milli Savunma Bakanı Fikri Işık ile Kocaeli teşkilatları olarak bir araya geldiklerini belirten Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, "Yerel gündeme ilişkin çok fazla konu görüşülmedi. Referandum çalışmalarına ilişkin görüşmeler ağırlıklı idi. Bakanımız Sayın Işık ilçe değerlednirmeleri de yaptı. Darıca ile ilgili herhangi bir sıkıntının olmadığını ve referandumda Darıca'nın önemli bir oran çıkaracağına inancının tam olduğunu ifade etti."dedi.

Haber Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.