19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık Takdir Topluyor

Darıca 17.12.2018 - 13:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık Takdir Topluyor

AK Parti’de gözler ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına çevrilirken kulislerde ise hemen her gün farklı aday listeleri dile getiriliyor. Bazı basın yayın kuruluşları da AK Parti kulislerinden edindiği bilgilerle ilçe adaylarıyla ilgili farklı aday listeleri paylaşıyor. Kamuoyuna sızan listelerde bazı ilçelerin adaylarında farklı isimler olduğu görülürken hemen hemen bütün listelerde değişmeyen tek ismin ise Darıca’dan Muzaffer Bıyık olması dikkat çekiyor. 9 yıldır aralıksız bir şekilde başarıyla sürdürdüğü AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olan Muzaffer Bıyık’ın tüm listelerde ortak isim olarak yer alması kulislerde de isminin Darıca Belediye Başkan Adayı olarak netleştiği ve resmi açıklamanın yapılmasının beklendiği şeklinde yorumlanıyor. Taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan ve her kesim tarafından sevilen bir isim olan Bıyık’ın Darıca’da toparlayıcı isim olacağı ve herkes tarafından kabul göreceği belirtiliyor. AK Parti için Darıca’da en doğru ve güçlü adayın Muzaffer Bıyık, olacağı dile getirilirken teşkilatların da Bıyık’ın arasında durduğu belirtiliyor.

AK Parti’de gözler ilçe belediye başkan adaylarının açıklanmasına çevrilirken kulislerde ise hemen her gün farklı aday listeleri dile getiriliyor. Bazı basın yayın kuruluşları da AK Parti kulislerinden edindiği bilgilerle ilçe adaylarıyla ilgili farklı aday listeleri paylaşıyor.

Kamuoyuna sızan listelerde bazı ilçelerin adaylarında farklı isimler olduğu görülürken hemen hemen bütün listelerde değişmeyen tek ismin ise Darıca’dan Muzaffer Bıyık olması dikkat çekiyor.

9 yıldır aralıksız bir şekilde başarıyla sürdürdüğü AK Parti Darıca İlçe Başkanlığı görevinden istifa ederek Darıca Belediye Başkan Aday Adayı olan Muzaffer Bıyık’ın tüm listelerde ortak isim olarak yer alması kulislerde de isminin Darıca Belediye Başkan Adayı olarak netleştiği ve resmi açıklamanın yapılmasının beklendiği şeklinde yorumlanıyor.

Taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayan ve her kesim tarafından sevilen bir isim olan Bıyık’ın Darıca’da toparlayıcı isim olacağı ve herkes tarafından kabul göreceği belirtiliyor. AK Parti için Darıca’da en doğru ve güçlü adayın Muzaffer Bıyık, olacağı dile getirilirken teşkilatların da Bıyık’ın arasında durduğu belirtiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.