Bıyık’tan Başhekim Yaşar’a ziyaret

Darıca 06.01.2017 - 12:39, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık’tan Başhekim Yaşar’a ziyaret

Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hikmet Yaşar, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimini önceki gün makamında ağırladı. Darıca Farabi Devlet Hastanesine yeni açılacak birimler hakkında bilgiler veren Başhekim Hikmet Yaşar, karşılıklı sohbet sırasında sağlığın ne kadar önemli olduğunun altını çizdiler. Hastanenin fiziki yapısı ile ilgili gibi konularda yardımcı olacaklarını belirten Başkan Bıyık, Hastane Yöneticisi ve Başhekim Hikmet Yaşar’ın bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini de ifade etti

Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Dr. Hikmet Yaşar, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve yönetimini önceki gün makamında ağırladı.

Darıca Farabi Devlet Hastanesine yeni açılacak birimler hakkında bilgiler veren Başhekim Hikmet Yaşar, karşılıklı sohbet sırasında sağlığın ne kadar önemli olduğunun altını çizdiler. Hastanenin fiziki yapısı ile ilgili gibi konularda yardımcı olacaklarını belirten Başkan Bıyık, Hastane Yöneticisi ve Başhekim Hikmet Yaşar’ın bu görevi layıkıyla yerine getirdiğini de ifade etti

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.