GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık'tan Minik Mustafa’ya büyük destek!

Darıca 11.12.2019 - 13:43, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık'tan Minik Mustafa’ya büyük destek!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki ekip, özel çocuk Mustafa Taylan Çalık'ı ziyaret etti. Minik Mustafa’nın hayatını kolaylaştıracak aracı hediye eden Başkan Muzaffer Bıyık, ailesinin de ihtiyaçlarını sorarak destek sözü verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ile birlikte Darıca’da yaşayan özel çocuk Mustafa Taylan Çalık ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bıyık ve beraberindekiler Mustafa Taylan’ın ihtiyacı olan engelli pusetini aileye teslim etti. Ziyarette Minik Mustafa’nın ihtiyacı olan puseti götüren Başkan Bıyık ve beraberindekilere Çalık ailesi teşekkür etti. Aileye destek sözü veren Başkan Bıyık da, “Özel evladımız Mustafa Taylan bizim de çocuğumuz. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Sırtınızı yaslayacağınız bir belediye olduğunu unutmayın” diye konuştu. ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan, Başkan Bıyık ve beraberindeki ekibe teşekkür ederek, "Güzel yavru Mustafa Taylan’ın ihtiyacı olan engelli pusetini kendisine taktim etmek için bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık Bey’e, değerli ekibine ve yavrumuzun ihtiyacına cevap veren AK Parti Meclis Üyesi Sayın İsmail Ramazanoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizle emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.      

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık ve beraberindeki ekip, özel çocuk Mustafa Taylan Çalık'ı ziyaret etti. Minik Mustafa’nın hayatını kolaylaştıracak aracı hediye eden Başkan Muzaffer Bıyık, ailesinin de ihtiyaçlarını sorarak destek sözü verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan ile birlikte Darıca’da yaşayan özel çocuk Mustafa Taylan Çalık ve ailesini ziyaret etti. Ziyarette Başkan Bıyık ve beraberindekiler Mustafa Taylan’ın ihtiyacı olan engelli pusetini aileye teslim etti. Ziyarette Minik Mustafa’nın ihtiyacı olan puseti götüren Başkan Bıyık ve beraberindekilere Çalık ailesi teşekkür etti. Aileye destek sözü veren Başkan Bıyık da, “Özel evladımız Mustafa Taylan bizim de çocuğumuz. Sizlerin her zaman yanınızdayız. Sırtınızı yaslayacağınız bir belediye olduğunu unutmayın” diye konuştu.

ARIKAN TEŞEKKÜR ETTİ

Darıca Bir Umut Engelliler Dernek Başkanı Melek Arıkan, Başkan Bıyık ve beraberindeki ekibe teşekkür ederek, "Güzel yavru Mustafa Taylan’ın ihtiyacı olan engelli pusetini kendisine taktim etmek için bizlerin yanında olan Belediye Başkanımız Sayın Muzaffer Bıyık Bey’e, değerli ekibine ve yavrumuzun ihtiyacına cevap veren AK Parti Meclis Üyesi Sayın İsmail Ramazanoğlu’na sonsuz teşekkürlerimizle emeği geçen herkese teşekkür ederiz." dedi.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.