Bıyık’tan “Ne işimiz var diyenlere” yanıt!

Darıca 02.03.2020 - 09:38, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık’tan “Ne işimiz var diyenlere” yanıt!

DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK’IN PAYLAŞIMINA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye’nin İdlib bölgesiyle ilgili mesajlarını paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündemle ilgili mesajlarının yer aldığı videoyu paylaşan Bıyık, ayrıca bir de not paylaştı. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sessizliğini bozdu. Muzaffer Bıyık, sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye’nin İdlib bölgesiyle ilgili mesajlarının yer aldığı videoyu takipçileriyle paylaşan Başkan Bıyık’ın paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum aldı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın beğeni sayfasında yer alan paylaşımda Başkan Muzaffer Bıyık ayrıca konuyla ilgili bir de kısa not yazmayı da ihmal etmemiş oldu. ASIL HEDEF TÜRKİYEDİR Başkan Muzaffer Bıyık, “Suriye’de ne işimiz var?” diyenlere Sayın Cumhurbaşkanımız güzel bir açıklama getirmiş. “Karşımızdaki senaryonun asıl hedefi Suriye değil Türkiye’dir. Suriye’de istediklerini alanlar, namluları hemen Türkiye’ye çevirecektir.” sözlerini kullanırken özellikle muhalefet kanadına cevap veren nitelikte sözler kullandı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın paylaşımına pek çok vatandaş yorum yaparken “Allah milletimize devletimize zeval vermesin” denildi.
DARICA BELEDİYE BAŞKANI MUZAFFER BIYIK’IN PAYLAŞIMINA BEĞENİ VE YORUM YAĞDI

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye’nin İdlib bölgesiyle ilgili mesajlarını paylaştı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın gündemle ilgili mesajlarının yer aldığı videoyu paylaşan Bıyık, ayrıca bir de not paylaştı.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, sessizliğini bozdu. Muzaffer Bıyık, sosyal medya sayfasından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın Suriye’nin İdlib bölgesiyle ilgili mesajlarının yer aldığı videoyu takipçileriyle paylaşan Başkan Bıyık’ın paylaşımı kısa sürede beğeni ve yorum aldı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın beğeni sayfasında yer alan paylaşımda Başkan Muzaffer Bıyık ayrıca konuyla ilgili bir de kısa not yazmayı da ihmal etmemiş oldu.

ASIL HEDEF TÜRKİYEDİR

Başkan Muzaffer Bıyık, “Suriye’de ne işimiz var?” diyenlere Sayın Cumhurbaşkanımız güzel bir açıklama getirmiş. “Karşımızdaki senaryonun asıl hedefi Suriye değil Türkiye’dir. Suriye’de istediklerini alanlar, namluları hemen Türkiye’ye çevirecektir.” sözlerini kullanırken özellikle muhalefet kanadına cevap veren nitelikte sözler kullandı. Başkan Muzaffer Bıyık’ın paylaşımına pek çok vatandaş yorum yaparken “Allah milletimize devletimize zeval vermesin” denildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.