Bıyık’tan Nenehatun için dev adım!

Spor 06.02.2020 - 11:36, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık’tan Nenehatun için dev adım!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi’nde yapılması planlanan spor kompleksi için Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek bilgi verdi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede birçok projeyi hayata geçiren Başkan Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi’nde amatör spor kulüplerinin maç yaptığı sahada yapılması planlanan Spor Kompleksi için Ankara’ya gitti. TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, proje hakkında fikir alışverişinde bulundu. Nenehatun’da yapılması planlanan projeyle ilgili Bakan Kasapoğlu’na dosya sunan Başkan Bıyık, destek istedi. NENEHATUN’A SPOR TESİSİ MÜJDESİ AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz’la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun’da amatör spor kulüpleri için güzel bir tesise ihtiyaç olduğunu ifade ederek “Sayın Bakanımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Spor Kompleksi projemizi sunduk. Darıca’da gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarına imkan sağlayacak projeyi beğendiğini söyledi. Gerekli desteği verebileceklerini ifade ederek Bakanlık yetkililerinden projemizi incelemelerini ve çalışmalarını istedi. Sayın Bakanımıza ilgileri ve destekleri için Darıcalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Nenehatun’da amatör spor kulüplerinin ve gençlerimizin daha iyi ve modern bir tesise ihtiyacı var. İnşallah Bakanlığımızın da desteği ile projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’yla ilgili projeleri yakından takip eden ve destek veren AK Parti Kocaeli Milletvekillerine de teşekkür etti.      

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi’nde yapılması planlanan spor kompleksi için Ankara’da Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret ederek bilgi verdi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, seçim beyannamesinde söz verdiği projeleri hayata geçirmek için çalışmalarını sürdürüyor. Kısa sürede birçok projeyi hayata geçiren Başkan Muzaffer Bıyık, Nenehatun Mahallesi’nde amatör spor kulüplerinin maç yaptığı sahada yapılması planlanan Spor Kompleksi için Ankara’ya gitti. TBMM’de Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Başkan Muzaffer Bıyık, proje hakkında fikir alışverişinde bulundu. Nenehatun’da yapılması planlanan projeyle ilgili Bakan Kasapoğlu’na dosya sunan Başkan Bıyık, destek istedi.

NENEHATUN’A SPOR TESİSİ MÜJDESİ

AK Parti Kocaeli Milletvekilleri Cemil Yaman, Sami Çakır ve Mehmet Akif Yılmaz’la birlikte Gençlik ve Spor Bakanı Dr. Mehmet Kasapoğlu’nu ziyaret eden Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Nenehatun’da amatör spor kulüpleri için güzel bir tesise ihtiyaç olduğunu ifade ederek “Sayın Bakanımızla verimli bir toplantı gerçekleştirdik. Spor Kompleksi projemizi sunduk. Darıca’da gençlerin daha iyi şartlarda spor yapmalarına imkan sağlayacak projeyi beğendiğini söyledi. Gerekli desteği verebileceklerini ifade ederek Bakanlık yetkililerinden projemizi incelemelerini ve çalışmalarını istedi. Sayın Bakanımıza ilgileri ve destekleri için Darıcalı hemşerilerim adına teşekkür ediyorum. Nenehatun’da amatör spor kulüplerinin ve gençlerimizin daha iyi ve modern bir tesise ihtiyacı var. İnşallah Bakanlığımızın da desteği ile projeyi hayata geçireceğiz” diye konuştu. Başkan Muzaffer Bıyık, Darıca’yla ilgili projeleri yakından takip eden ve destek veren AK Parti Kocaeli Milletvekillerine de teşekkür etti.

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.