19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık’tan Sahurda Miting Toplantısı

Darıca 03.06.2018 - 13:02, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık’tan Sahurda Miting Toplantısı

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli’de düzenleyeceği miting öncesi dün gece sahurda ekibiyle toplantı yaptı ve miting hazırlıklarını masaya yatırdı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibi, 24 Haziran seçimlerine oldukça yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Seçim çalışmalarını sürdüren İlçe Bakanı Bıyık, bir yandan da ziyaretlerde bulunarak vatandaşla temas kuruyor. MİTİNG İÇİN SAHURDA ÖZEL TOPLANTI Seçimlere yaklaşık 20 gün kala çalışma temposunu iyice arttıran İlçe Başkanı Bıyık, bir yandan da hafta sonu Kocaeli’de gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi için hazırlıkları sürdürüyor. Gündüz seçim çalışmaları yapan İlçe Başkanı Bıyık, sahurda ekibiyle birlikte miting için özel toplantı düzenledi. Kahve Deryası’nda ekibiyle birlikte sahur yapan İlçe Başkanı Bıyık, miting hazırlıklarını masaya yatırdı. Darıca’dan mitinge katılım ve mitin hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe başkanı Bıyık, Darıca’dan mitinge yoğun katılım olması için çalışacaklarını söyledi. Gündüz oldukça yoğun tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, sahurda vakit bulunca teşkilat başkanı ve mahalle başkanlarından da miting hazırlıkları için rapor aldı.
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın Kocaeli’de düzenleyeceği miting öncesi dün gece sahurda ekibiyle toplantı yaptı ve miting hazırlıklarını masaya yatırdı.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve ekibi, 24 Haziran seçimlerine oldukça yoğun bir tempoda hazırlanıyor. Seçim çalışmalarını sürdüren İlçe Bakanı Bıyık, bir yandan da ziyaretlerde bulunarak vatandaşla temas kuruyor.

MİTİNG İÇİN SAHURDA ÖZEL TOPLANTI

Seçimlere yaklaşık 20 gün kala çalışma temposunu iyice arttıran İlçe Başkanı Bıyık, bir yandan da hafta sonu Kocaeli’de gerçekleşecek Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın mitingi için hazırlıkları sürdürüyor. Gündüz seçim çalışmaları yapan İlçe Başkanı Bıyık, sahurda ekibiyle birlikte miting için özel toplantı düzenledi. Kahve Deryası’nda ekibiyle birlikte sahur yapan İlçe Başkanı Bıyık, miting hazırlıklarını masaya yatırdı. Darıca’dan mitinge katılım ve mitin hazırlıklarıyla ilgili değerlendirmelerde bulunan İlçe başkanı Bıyık, Darıca’dan mitinge yoğun katılım olması için çalışacaklarını söyledi. Gündüz oldukça yoğun tempoda çalışan İlçe Başkanı Bıyık, sahurda vakit bulunca teşkilat başkanı ve mahalle başkanlarından da miting hazırlıkları için rapor aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.