19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık’tan yoğun hafta sonu mesaisi

Darıca 11.12.2017 - 10:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık’tan yoğun hafta sonu mesaisi

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir tempo geçirdi. Güne sabah namazı ve ardından cami cemaatiyle kahvaltılı sohbetle başlayan Bıyık, daha sonra düğün dernek ziyaretleri ve parti çalışmalarıyla devam etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden ilçe başkan seçildikten sonra dur durak bilmeden yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Kongrenin ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretlerine gelen kişi ve kurumlara iade-i ziyaretlerde bulunan Başkan Bıyık bir yandan da Darıcalılarla sıcak temaslar kurmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları oldukça yoğun bir mesai harcayan Bıyık, erken saatlerde başladığı programlarına gece yarılarına kadar devam ediyor. CAMİ CEMAATİYLE KAHVALTI Güne sabah namazı ve ardından cami cemaatleriyle kahvaltıyla başlayan Başkan Bıyık, cemaatin sorunlarını dinliyor. Bu haftaki Sabah Namazı programını Abdi İpekçi Mahallesi Fatih Orta Camisinde gerçekleştiren Darıca AK Parti teşkilatı namazın ardından cami cemaati ile kahvaltı yapıp sohbet etti. İlçe Başkanı Bıyık, cami cemaatinin sorunlarını dinleyip notlar aldı. Başkan Bıyık ve ekibi ardından gün boyu hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu. DERNEKLERLE BULUŞUYOR AK Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dernek ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor. Her hafta birkaç derneği ziyaret eden İlçe Başkanı Bıyık, dernek yöneticilerinin ve vatandaşların sıkıntılarını dinliyor. Bu hafta sonu da Darıca Ankaralılar Derneği ve Gümüşhane Kelkitliler Derneği’ni ziyaret eden Bıyık, oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde hükümetin çalışmalarının yanı sıra Darıca’daki projeler hakkında da bilgiler verdi. 
AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, hafta sonu oldukça yoğun bir tempo geçirdi. Güne sabah namazı ve ardından cami cemaatiyle kahvaltılı sohbetle başlayan Bıyık, daha sonra düğün dernek ziyaretleri ve parti çalışmalarıyla devam etti.

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, yeniden ilçe başkan seçildikten sonra dur durak bilmeden yoğun bir tempoda çalışmalarını sürdürüyor. Kongrenin ardından kendisine hayırlı olsun ziyaretlerine gelen kişi ve kurumlara iade-i ziyaretlerde bulunan Başkan Bıyık bir yandan da Darıcalılarla sıcak temaslar kurmaya devam ediyor. Özellikle hafta sonları oldukça yoğun bir mesai harcayan Bıyık, erken saatlerde başladığı programlarına gece yarılarına kadar devam ediyor.

CAMİ CEMAATİYLE KAHVALTI

Güne sabah namazı ve ardından cami cemaatleriyle kahvaltıyla başlayan Başkan Bıyık, cemaatin sorunlarını dinliyor. Bu haftaki Sabah Namazı programını Abdi İpekçi Mahallesi Fatih Orta Camisinde gerçekleştiren Darıca AK Parti teşkilatı namazın ardından cami cemaati ile kahvaltı yapıp sohbet etti. İlçe Başkanı Bıyık, cami cemaatinin sorunlarını dinleyip notlar aldı. Başkan Bıyık ve ekibi ardından gün boyu hasta ve taziye ziyaretlerinde bulundu.

DERNEKLERLE BULUŞUYOR

AK Parti Darıca ilçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dernek ziyaretlerini de aksatmadan sürdürüyor. Her hafta birkaç derneği ziyaret eden İlçe Başkanı Bıyık, dernek yöneticilerinin ve vatandaşların sıkıntılarını dinliyor. Bu hafta sonu da Darıca Ankaralılar Derneği ve Gümüşhane Kelkitliler Derneği’ni ziyaret eden Bıyık, oldukça samimi ortamda gerçekleşen ziyaretlerde hükümetin çalışmalarının yanı sıra Darıca’daki projeler hakkında da bilgiler verdi. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.