Bıyık, tanıtım toplantısına katıldı

Darıca 25.05.2018 - 11:22, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık, tanıtım toplantısına katıldı

AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ VE ADAY TANITIM TOPLANTISI'NA DARICA’DAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dün Ankara’da gerçekleşen AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda dün düzenlenen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda birbirinden önemli mesajlar verdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da ekibiyle birlikte toplantıya katıldı. Bıyık, toplantıya Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve AK Parti Darıca İlçe Yönetiminde Tanıtım Medya Birim Başkanı olan Cüneyt Şentürk ile birlikte gitti. AK Parti Darıca’dan tanıtım toplantısına katılım bir hayli yoğun olurken özellikle AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu öncülüğündeki gençler de bir hayli yoğun katılım sağladılar.
AK PARTİ SEÇİM BEYANNAMESİ VE ADAY TANITIM TOPLANTISI'NA DARICA’DAN YOĞUN İLGİ

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, dün Ankara’da gerçekleşen AK Parti Milletvekili Aday Tanıtım Toplantısı’na katıldı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Ankara Spor Salonu’nda dün düzenlenen Seçim Beyannamesi ve Aday Tanıtım Toplantısı'nda birbirinden önemli mesajlar verdi. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık da ekibiyle birlikte toplantıya katıldı. Bıyık, toplantıya Derince İlçe Başkanı İbrahim Şirin ve AK Parti Darıca İlçe Yönetiminde Tanıtım Medya Birim Başkanı olan Cüneyt Şentürk ile birlikte gitti. AK Parti Darıca’dan tanıtım toplantısına katılım bir hayli yoğun olurken özellikle AK Parti Darıca İlçe Gençlik Kolları Başkanı Cengizhan Ramazanoğlu öncülüğündeki gençler de bir hayli yoğun katılım sağladılar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.