Bıyık ve Aygün Buluştu

Darıca 21.04.2018 - 16:14, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık ve Aygün Buluştu

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim açıklamasının hemen ardından ekibiyle toplantı yapan ve seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bu kez de MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’le baş başa bir görüşme gerçekleştirerek ittifak ve seçim hazırlıklarını masaya yatırdı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, erken seçim çalışmalarına oldukça hızlı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP Lideri Bahçeli’nin erken seçim talebine olumlu yaklaşması ve 24 Haziran’da erken seçim yapılacağını açıklamasının ardından hemen kollarını sıvayan ve ilçe yönetimiyle acil toplantı yaparak farkını ortaya koyan Bıyık, Darıca’daki seçim çalışmalarını tüm detaylarıyla bir kez daha gözden geçirdi. AK PARTİ-MHP BULUŞMASI AK Parti teşkilatlarıyla seçim çalışmalarını masaya yatıran ve teşkilatlarla hazırlıkları gözden geçiren İlçe Başkanı Bıyık, çalışmalara ara vermeden bu kez de MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’le baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. AK Parti ile MHP’nin Cumhur ittifakını ve seçim çalışmalarını konuşan Bıyık ve Aygün, Darıca’da ortak seçim çalışması yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundu. MHP Lideri Bahçeli’nin Türkiye’nin önünü açtığını ve devletten ve milletten yana tavır aldığını vurgulayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da AK Parti ve MHP olarak uyumlu bir seçim çalışması geçireceklerini belirtti.

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın erken seçim açıklamasının hemen ardından ekibiyle toplantı yapan ve seçim çalışmalarına hızlı başlayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, bu kez de MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’le baş başa bir görüşme gerçekleştirerek ittifak ve seçim hazırlıklarını masaya yatırdı. AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, erken seçim çalışmalarına oldukça hızlı başladı. Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın MHP Lideri Bahçeli’nin erken seçim talebine olumlu yaklaşması ve 24 Haziran’da erken seçim yapılacağını açıklamasının ardından hemen kollarını sıvayan ve ilçe yönetimiyle acil toplantı yaparak farkını ortaya koyan Bıyık, Darıca’daki seçim çalışmalarını tüm detaylarıyla bir kez daha gözden geçirdi.


AK PARTİ-MHP BULUŞMASI
AK Parti teşkilatlarıyla seçim çalışmalarını masaya yatıran ve teşkilatlarla hazırlıkları gözden geçiren İlçe Başkanı Bıyık, çalışmalara ara vermeden bu kez de MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün’le baş başa bir görüşme gerçekleştirdi. AK Parti ile MHP’nin Cumhur ittifakını ve seçim çalışmalarını konuşan Bıyık ve Aygün, Darıca’da ortak seçim çalışması yapılması konusunda fikir alışverişinde bulundu. MHP Lideri Bahçeli’nin Türkiye’nin önünü açtığını ve devletten ve milletten yana tavır aldığını vurgulayan AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca’da AK Parti ve MHP olarak uyumlu bir seçim çalışması geçireceklerini belirtti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.