19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık ve Ekibi Dernek Turunda

Darıca 20.11.2017 - 14:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bıyık ve Ekibi Dernek Turunda

Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık haftasonu başkan yardımcılarını alarak gittiği Darıca Karslılar Derneği'ninin ardından bu kez partisinin kadın kolları başkanı Hülya Kodek ve yönetimini alarak Darıca Eskişehirliler Derneği'ni ziyaret etti.

Kadın Kolları Yönetimi kuran Darıca Eskişehirliler Derneği'ni ziyaret eden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yönetim kurulu üyeleri derneğe hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın da katılımıyla gerçekleşen sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin toplantısında da yerini alan Darıca Eskişehirliler Derneği 2018 yılı öncesinde aktif ve hareketli günler yaşıyor. İlçe Başkanı Bıyık'ın derneğe yönelik ziyareti esnasında Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'da yerini aldı. Ak Partili heyeti ve mahalle muhtarını  ikramlarla karşılayan Darıca Eskişehirliler Derneği çatısı altında yer alan kadınlara yönelik bir selamla konuşması yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, " Öncelikle şunu itiraf etmeliyim. Derneğe ziyarete gelirken böyle nezih ve leziz bir sofra ve kadınlarımızla karşılaşacağımızı tahmin etmiyordum. Eskişe,hirli hemşerilerimiz bu dernek çalışmalarının içine kadınları da katmaları böyle sinerjik bir ortam oluşturmalarından dolayı kutluyorum. HERŞEY GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK DİYEMEYİZ Sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek, sorunları ve eksiklikleri birebir konuşlarak masaya yatırmanın en etkili yol olduğu kanaati ile buraya geldik. Siyasette ki meramımız hizmet etmektir. Yaşadığımız şehirlere katmedeğer katmak sorunların çözümüne vesile olmak öncelikli niyetimiz ve hedefimizdir. Ülkemizin bugünü dünden iyidir. Ama şunu hiçbir zaman söylemiyoruz. Ak parti ile bu ülkenin sorunu derdi bitmiştir demiyoruz. Her şey güllü gülüstanlıktır gibi bir söylem içinde olamayız.Sorunlarımız illa ki vardır. İnsanın yaşadığı nüfusun çoğaldığı yerde mutlaka problemlerde vardır. Ama şunu iddia ediyorum, Ak Parti ve Ak Parti kadroları bu sorunmlara ehildir. Siz hemşerilerimizin birlik ve beraberliği içinde desteği ile Ak Parti bir nevi çimentosu oluyor. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz."dedi.  
Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık haftasonu başkan yardımcılarını alarak gittiği Darıca Karslılar Derneği'ninin ardından bu kez partisinin kadın kolları başkanı Hülya Kodek ve yönetimini alarak Darıca Eskişehirliler Derneği'ni ziyaret etti.

Kadın Kolları Yönetimi kuran Darıca Eskişehirliler Derneği'ni ziyaret eden Darıca Ak Parti İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık ve Darıca Ak Parti Kadın Kolları Başkanı Hülya Kodek ve yönetim kurulu üyeleri derneğe hayırlı olsun temennisinde bulundular. Başbakan Yardımcısı Fikri Işık'ın da katılımıyla gerçekleşen sivil toplum kuruluşları temsilcilerinin toplantısında da yerini alan Darıca Eskişehirliler Derneği 2018 yılı öncesinde aktif ve hareketli günler yaşıyor. İlçe Başkanı Bıyık'ın derneğe yönelik ziyareti esnasında Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş'da yerini aldı. Ak Partili heyeti ve mahalle muhtarını  ikramlarla karşılayan Darıca Eskişehirliler Derneği çatısı altında yer alan kadınlara yönelik bir selamla konuşması yapan İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, " Öncelikle şunu itiraf etmeliyim. Derneğe ziyarete gelirken böyle nezih ve leziz bir sofra ve kadınlarımızla karşılaşacağımızı tahmin etmiyordum. Eskişe,hirli hemşerilerimiz bu dernek çalışmalarının içine kadınları da katmaları böyle sinerjik bir ortam oluşturmalarından dolayı kutluyorum.

HERŞEY GÜLLÜK GÜLÜSTANLIK DİYEMEYİZ

Sizlerle bir arada olmak, sohbet etmek, sorunları ve eksiklikleri birebir konuşlarak masaya yatırmanın en etkili yol olduğu kanaati ile buraya geldik. Siyasette ki meramımız hizmet etmektir. Yaşadığımız şehirlere katmedeğer katmak sorunların çözümüne vesile olmak öncelikli niyetimiz ve hedefimizdir. Ülkemizin bugünü dünden iyidir. Ama şunu hiçbir zaman söylemiyoruz. Ak parti ile bu ülkenin sorunu derdi bitmiştir demiyoruz. Her şey güllü gülüstanlıktır gibi bir söylem içinde olamayız.Sorunlarımız illa ki vardır. İnsanın yaşadığı nüfusun çoğaldığı yerde mutlaka problemlerde vardır. Ama şunu iddia ediyorum, Ak Parti ve Ak Parti kadroları bu sorunmlara ehildir. Siz hemşerilerimizin birlik ve beraberliği içinde desteği ile Ak Parti bir nevi çimentosu oluyor. Yolumuza emin adımlarla devam ediyoruz."dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.