GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Bıyık ve Pehlivan Darıca için istişarede!

Darıca 17.10.2019 - 13:06, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Bıyık ve Pehlivan Darıca için istişarede!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Bıyık, “Darıcalı vatandaşlarımızı hak ettiği bir ilçede yaşatmak için canla başla çalışıyoruz” dedi. ‪Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Büyükşehir Daire Başkanları ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Darıca Millet Bahçesi ve ilçede devam eden yatırımlarla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi. DARICA İÇİN CANLA BAŞLA Toplantısı sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak koordineli olarak Darıca’lı vatandaşlarımızı hak ettiği bir ilçede yaşatmak adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bölgemize yapılan yatırımlar için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.   HABER: YAĞMUR SIR      

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan ile birlikte ilçede devam eden yatırımlarla ilgili bir toplantı gerçekleştirdi. Gerçekleşen toplantıda konuşan Başkan Bıyık, “Darıcalı vatandaşlarımızı hak ettiği bir ilçede yaşatmak için canla başla çalışıyoruz” dedi.

‪Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Kocaeli Büyükşehir Bölge Koordinatörü İbrahim Pehlivan, Büyükşehir Daire Başkanları ve Başkan Yardımcıları ile birlikte Darıca Millet Bahçesi ve ilçede devam eden yatırımlarla ilgili istişare ve değerlendirme toplantısı gerçekleştirdi.

DARICA İÇİN CANLA BAŞLA

Toplantısı sonrası açıklama yapan Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, “Büyükşehir ve ilçe belediyesi olarak koordineli olarak Darıca’lı vatandaşlarımızı hak ettiği bir ilçede yaşatmak adına var gücümüzle çalışmalarımıza devam edeceğiz. Bölgemize yapılan yatırımlar için Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Tahir Büyükakın ve ekibine vatandaşlarımız adına teşekkür ediyorum.” ifadelerini kullandı.

 

HABER: YAĞMUR SIR

 

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.