19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Bıyık Yarın Resmen Aday Adayı

Darıca 30.11.2018 - 17:10, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bıyık Yarın Resmen Aday Adayı

9 Yıllık Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Muzaffer Bıyık yarın saat 16.00'da ilçe teşkilatına dosyasını teslim ederek belediye başkan aday adaylığı sürecini başlatacak.

Bugün basın mensupları ile Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı Toplantı Salonu'nda biraraya gelen Muzaffer Bıyık, istifgasını, belediye başkanlık aday adaylığını ve yerel seçim sürecini değerlendirdi. İLÇEMİZ KARABACAK İLE 15 YILDA ÖNEMLİ GELİŞME SAĞLADI Bıyık, "9 yıldır her seçimden zaferle çıktık. Bazı seçimlerde halkımız mesajlar verdi. O mesajlar doğrultusunda kendimizi değerlendirdik ve bir sonraki seçimlere daha dikkatli hazırlanarak girdik. İlçemizde sıkılmadık ev, girilmedik ev ve sokak bırakmadık. İlçe halkımızın ihtiyaç ve beklentisi noktasında büyük tecrübeler edindik. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak 15 yıl boyunca ilçemize önemli projeler ve hizmetler sundu. Onun bu ilçeye olan katkılarını anlamak için Darıca'nın 15 yıl önceki durumunu bilmek gerekir. İlçemizde Şükrü Karabacak döneminde yaşanan gelişim ve değişim ancak 15 yıl boyunca Darıca'da yaşayan insanlar tarafından anlaşılabilir. Kendisi ile ilçe başkanlığım dönem boyunca iyi bir koordinasyon çerçevesinde çalıştık. Teşekkür ederim."dedi. DOSYASINI KENDİ TEŞKİLATINA VERECEK İstifasının ardından belediye başkanlığı aday adayı dosyasını kendi teşkilatına vereceğini de açıklayan Bıyık, "9 Yıl boyunca Darıca'da Ak Partinin ilçe başkanlığını yapmış biri olarak aday adaylığı benim hakkımdı. Ancak adaylık benim hakkım değil. Adaylık partimin vereceği bir hak olarak değerlendiriyoruım. İstifamın ardından İlçe Başkan Vekilimiz Ufuk Acay'a yarın saat 16.00'da teşkilat mensunu arkadaşlarımında vereceği destekle birlikte dosyamı teslim edeceğim. Aday oluruz olmayız. Süreci sizde görürsünüz. Aday olsamda olmasamda belediye başkanlığında bir Ak Partili ismin olması yönünde çabamda, çalışmada, emeğimde bir değişiklik olmayacak. Bugüne kadar ki performansım neyse bundan sonrada aynı performansla gereğini yapacağım. Açık söylemek gerekirse Darıca'nın halkı, ahalisi bu ilçede Ak Parti dışında bir partinin seçim kazanmasına olanak vermez. Yüzde 5 oranının üstüne çıkarak yeni bir seçim zaferine imza atarız."dedi. Bıyık konuşmasının ardından basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırırken toplantı sonunda Bıyık'ın basın toplantısına katılan ve destek veren teşkilat mensupları alkışlarla toplantı odasınıdan ayrıldı. Haber: Adnan Ayvaz
9 Yıllık Darıca Ak Parti İlçe Başkanlığı görevinden istifa eden Muzaffer Bıyık yarın saat 16.00'da ilçe teşkilatına dosyasını teslim ederek belediye başkan aday adaylığı sürecini başlatacak.

Bugün basın mensupları ile Darıca Ak Parti İlçe Teşkilatı Toplantı Salonu'nda biraraya gelen Muzaffer Bıyık, istifgasını, belediye başkanlık aday adaylığını ve yerel seçim sürecini değerlendirdi.

İLÇEMİZ KARABACAK İLE 15 YILDA ÖNEMLİ GELİŞME SAĞLADI

Bıyık, "9 yıldır her seçimden zaferle çıktık. Bazı seçimlerde halkımız mesajlar verdi. O mesajlar doğrultusunda kendimizi değerlendirdik ve bir sonraki seçimlere daha dikkatli hazırlanarak girdik. İlçemizde sıkılmadık ev, girilmedik ev ve sokak bırakmadık. İlçe halkımızın ihtiyaç ve beklentisi noktasında büyük tecrübeler edindik. Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak 15 yıl boyunca ilçemize önemli projeler ve hizmetler sundu. Onun bu ilçeye olan katkılarını anlamak için Darıca'nın 15 yıl önceki durumunu bilmek gerekir. İlçemizde Şükrü Karabacak döneminde yaşanan gelişim ve değişim ancak 15 yıl boyunca Darıca'da yaşayan insanlar tarafından anlaşılabilir. Kendisi ile ilçe başkanlığım dönem boyunca iyi bir koordinasyon çerçevesinde çalıştık. Teşekkür ederim."dedi.

DOSYASINI KENDİ TEŞKİLATINA VERECEK

İstifasının ardından belediye başkanlığı aday adayı dosyasını kendi teşkilatına vereceğini de açıklayan Bıyık, "9 Yıl boyunca Darıca'da Ak Partinin ilçe başkanlığını yapmış biri olarak aday adaylığı benim hakkımdı. Ancak adaylık benim hakkım değil. Adaylık partimin vereceği bir hak olarak değerlendiriyoruım. İstifamın ardından İlçe Başkan Vekilimiz Ufuk Acay'a yarın saat 16.00'da teşkilat mensunu arkadaşlarımında vereceği destekle birlikte dosyamı teslim edeceğim. Aday oluruz olmayız. Süreci sizde görürsünüz. Aday olsamda olmasamda belediye başkanlığında bir Ak Partili ismin olması yönünde çabamda, çalışmada, emeğimde bir değişiklik olmayacak. Bugüne kadar ki performansım neyse bundan sonrada aynı performansla gereğini yapacağım. Açık söylemek gerekirse Darıca'nın halkı, ahalisi bu ilçede Ak Parti dışında bir partinin seçim kazanmasına olanak vermez. Yüzde 5 oranının üstüne çıkarak yeni bir seçim zaferine imza atarız."dedi. Bıyık konuşmasının ardından basın mensuplarının kendisine yönelttiği soruları cevaplandırırken toplantı sonunda Bıyık'ın basın toplantısına katılan ve destek veren teşkilat mensupları alkışlarla toplantı odasınıdan ayrıldı.

Haber: Adnan Ayvaz

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.