Biyoyazıcılar’ı anlattı!

Gebze 23.04.2019 - 12:07, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Biyoyazıcılar’ı anlattı!

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Doku ve Organ Mühendisliği için 3 Boyutlu Biyoyazıcılar konuşuldu.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Doku ve Organ Mühendisliği için 3 Boyutlu Biyoyazıcılar konuşuldu. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Bahattin Koç Biyoteknoloji Seminerleri’nde “Doku ve Organ Mühendisliği için 3 Boyutlu Biyoyazıcılar” hakkında sunum gerçekleştirdi.  GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü tarafından organize edilen Biyoteknoloji Seminerleri’ ne bu hafta Sabancı Üniversitesi’nden Bahattin Koç katıldı.  Prof. Dr. Bahattin Koç, konuşmasında hücre yığınlarının doğrudan 3 Boyutlu Biyobasımı ve doku/organ mühendisliği için hücre yüklü hidrojeller hakkında konuştu.  Doku/organların dijital olarak nasıl kopyalanıp tasarlandığı, biyo-mürekkeplerin nasıl hazırlandığı ve canlı hücrelerin nasıl basıldığı gibi biyobasım işlemleri hakkında bilgi verdi. Bahattin Koç seminerin sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.
Gebze Teknik Üniversitesi’nde Doku ve Organ Mühendisliği için 3 Boyutlu Biyoyazıcılar konuşuldu.

Gebze Teknik Üniversitesi’nde Doku ve Organ Mühendisliği için 3 Boyutlu Biyoyazıcılar konuşuldu. Sabancı Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi’nden Prof. Dr. Bahattin Koç Biyoteknoloji Seminerleri’nde “Doku ve Organ Mühendisliği için 3 Boyutlu Biyoyazıcılar” hakkında sunum gerçekleştirdi.  GTÜ Biyoteknoloji Enstitüsü tarafından organize edilen Biyoteknoloji Seminerleri’ ne bu hafta Sabancı Üniversitesi’nden Bahattin Koç katıldı.  Prof. Dr. Bahattin Koç, konuşmasında hücre yığınlarının doğrudan 3 Boyutlu Biyobasımı ve doku/organ mühendisliği için hücre yüklü hidrojeller hakkında konuştu.  Doku/organların dijital olarak nasıl kopyalanıp tasarlandığı, biyo-mürekkeplerin nasıl hazırlandığı ve canlı hücrelerin nasıl basıldığı gibi biyobasım işlemleri hakkında bilgi verdi.

Bahattin Koç seminerin sonunda katılımcıların sorularını yanıtladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.