Biz bir aileyiz!

Spor 13.03.2020 - 09:09, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Biz bir aileyiz!

DARICA G.B’Yİ ZİYARET EDEN BIYIK’TAN MESAJ:

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ekibiyle birlikte Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ziyaret ederek Kulüp Başkanı Arif Gülen, teknik heyet ve futbolcularla yemek yedi. Sarı yeşillilere başarı temennisinde bulunan Bıyık, “Biz bir aileyiz” dedi. Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bölgemizi 3.Lig’de temsil eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ziyaret etti. Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Abdüllatif Özkan ve Cüneyt Şentürk ile katılan Başkan Bıyık, sarı yeşilli futbolcularla birlikte yemek yedi. Programa Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Taraftar Grubu Lideri Orhan Atik de katılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi. GÜLEN: MUZAFFER BAŞKAN BİZE GÜÇ VERİYOR Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Başkan Bıyık ve ekibinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Darıca’nın en önemli marka değerlerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği’ni en iyi şekilde temsil etme adına çalışıyoruz. Muzaffer başkanımızın yanımızda olması bize enerji ve güç veriyor. Son iki haftada yükselen form grafiğimizi Pazar günü Somaspor karşısında sürdürerek Darıca halkını sevindirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.
DARICA G.B’Yİ ZİYARET EDEN BIYIK’TAN MESAJ:

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, ekibiyle birlikte Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ziyaret ederek Kulüp Başkanı Arif Gülen, teknik heyet ve futbolcularla yemek yedi. Sarı yeşillilere başarı temennisinde bulunan Bıyık, “Biz bir aileyiz” dedi.

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, bölgemizi 3.Lig’de temsil eden Darıca Gençlerbirliği A.Ş’yi ziyaret etti. Kulüp Tesisleri'nde düzenlenen yemekli programa Darıca Belediye Başkan Yardımcıları Abdüllatif Özkan ve Cüneyt Şentürk ile katılan Başkan Bıyık, sarı yeşilli futbolcularla birlikte yemek yedi. Programa Darıca Gençlerbirliği Spor Kulübü Derneği Başkanı Cafer Kara, DARGET Başkanı Hasan Zengin ve Çınaraltı Taraftar Grubu Lideri Orhan Atik de katılırken, birlik ve beraberlik mesajları verildi.

GÜLEN: MUZAFFER BAŞKAN BİZE GÜÇ VERİYOR

Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Başkan Bıyık ve ekibinin ziyaretinden büyük mutluluk duyduklarını ifade ederek, “Darıca’nın en önemli marka değerlerinden biri olan Darıca Gençlerbirliği’ni en iyi şekilde temsil etme adına çalışıyoruz. Muzaffer başkanımızın yanımızda olması bize enerji ve güç veriyor. Son iki haftada yükselen form grafiğimizi Pazar günü Somaspor karşısında sürdürerek Darıca halkını sevindirmek istiyoruz. Tüm taraftarlarımızı maça bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.