GEBZE BELEDİYESİ 18 MART İLANI

Biz birlikte güçlüyüz

Gebze 15.12.2018 - 08:58, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Biz birlikte güçlüyüz

Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret eden Büyükakın, iş dünyasının ve özellikle üretimin önünü açma yönünde çalışma yapılmasının gerektiğini dile getirdi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti. Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. GTO Meclis Salonu’nda yapılan görüşmede, yeni belediyecilik anlayışında, altyapı ve üst yapı gibi hizmetlerin yanı sıra, iş dünyasının ve özellikle üretimin önünü açma yönünde çalışma yapılmasının önemine dikkat çeken Büyükakın, “Bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapıyor. Bizim de yerel ölçekte bunun modellemesini yapmamız gerekmektedir. Bu anlayışı GTO gibi kurumlarımızla hayata geçireceğiz” dedi. BÜYÜKAKIN, “BU KENTİ EN İYİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ” İş insanlarının sorunlarını kendi sorunlarımız gibi göreceğiz vurgusu da yapan Büyükakın, GTO Başkanı Nail Çiler’e sizin meseleniz bizim meselemizdir diyerek, “Ticaretin ve üretimin büyümesi, kentimizin gururu iş insanlarımızın dünya piyasalarına açılması için bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İstihdamın artması, katma değerli ürünlerin hayata geçirilmesi, tüccarımızın yeni piyasalara ulaşması için de bizlerde daha fazla sorumluluk alacağız. Önümüzdeki süreçte şehirlerin mutluluk endeksinin üretim ve refah seviyesinin yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu da biliyoruz. Bu kenti en iyi yapmaya sizlerle birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu. ÇİLER, “NE KADAR İYİ BİR YÖNETİCİ OLDUĞUNUZA ŞAHİDİM” Gebze Ticaret Odası Nail Çiler ise, Gebze’de 93 adet ARGE merkezi, 9 Organize Sanayi Bölgesi, 4 Teknoloji Geliştirme Merkezi, serbest bölge, limanlar ve üniversite olduğunu belirterek “İlçemiz, 72 ilin toplamı kadar vergi veriyor, 65 ilin toplamı kadar ihracat yapıyoruz. Ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkı sunuyoruz” diye konuştu. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın, bu kente çok şey katabileceğini de söyleyen Çiler, “Sizinle daha önce çalıştık, ne kadar iyi bir yönetici olduğunuza şahidim. Bu kenti daha da mutlu kılıp, daha yaşanabilir bir kent olmasını da birlikte başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini sarf etti.  Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’ye çok önem verdiğini belirterek “Gücümüz birliğimizdir, biz birlikte güçlüyüz” diye konuştu.
Gebze Ticaret Odası’nı ziyaret eden Büyükakın, iş dünyasının ve özellikle üretimin önünü açma yönünde çalışma yapılmasının gerektiğini dile getirdi.

AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç. Dr. Tahir Büyükakın, Gebze Ticaret Odası (GTO) Başkanı Nail Çiler ve yönetimini ziyaret etti. Büyükakın’a, Gebze Belediye Başkanı Adnan Köşker, AK Parti İlçe Başkanı İrfan Ayar, İl Gençlik Kolları Başkanı Emre Kahraman ve teşkilat üyeleri de eşlik etti. GTO Meclis Salonu’nda yapılan görüşmede, yeni belediyecilik anlayışında, altyapı ve üst yapı gibi hizmetlerin yanı sıra, iş dünyasının ve özellikle üretimin önünü açma yönünde çalışma yapılmasının önemine dikkat çeken Büyükakın, “Bunu Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan yapıyor. Bizim de yerel ölçekte bunun modellemesini yapmamız gerekmektedir. Bu anlayışı GTO gibi kurumlarımızla hayata geçireceğiz” dedi.

BÜYÜKAKIN, “BU KENTİ EN İYİ YAPMAYA ÇALIŞACAĞIZ”

İş insanlarının sorunlarını kendi sorunlarımız gibi göreceğiz vurgusu da yapan Büyükakın, GTO Başkanı Nail Çiler’e sizin meseleniz bizim meselemizdir diyerek, “Ticaretin ve üretimin büyümesi, kentimizin gururu iş insanlarımızın dünya piyasalarına açılması için bizlerde elimizden gelenin fazlasını yapacağız. İstihdamın artması, katma değerli ürünlerin hayata geçirilmesi, tüccarımızın yeni piyasalara ulaşması için de bizlerde daha fazla sorumluluk alacağız. Önümüzdeki süreçte şehirlerin mutluluk endeksinin üretim ve refah seviyesinin yükselmesiyle doğru orantılı olduğunu da biliyoruz. Bu kenti en iyi yapmaya sizlerle birlikte çalışacağız” şeklinde konuştu.

ÇİLER, “NE KADAR İYİ BİR YÖNETİCİ OLDUĞUNUZA ŞAHİDİM”

Gebze Ticaret Odası Nail Çiler ise, Gebze’de 93 adet ARGE merkezi, 9 Organize Sanayi Bölgesi, 4 Teknoloji Geliştirme Merkezi, serbest bölge, limanlar ve üniversite olduğunu belirterek “İlçemiz, 72 ilin toplamı kadar vergi veriyor, 65 ilin toplamı kadar ihracat yapıyoruz. Ülkemizin ve kentimizin gelişimine katkı sunuyoruz” diye konuştu. AK Parti Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Doç.Dr Tahir Büyükakın’ın, bu kente çok şey katabileceğini de söyleyen Çiler, “Sizinle daha önce çalıştık, ne kadar iyi bir yönetici olduğunuza şahidim. Bu kenti daha da mutlu kılıp, daha yaşanabilir bir kent olmasını da birlikte başaracağımıza inanıyorum” ifadelerini sarf etti.  Büyükşehir Belediyesi’nin Gebze’ye çok önem verdiğini belirterek “Gücümüz birliğimizdir, biz birlikte güçlüyüz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.