19 NİSAN  CUMA - 23 NİSAN SALI 2024

Biz çiçek verdik onlar dayak attı

Spor 06.01.2020 - 11:47, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Biz çiçek verdik onlar dayak attı

Kocaeli Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ilçemizin takımı Hidropaks Tayfunspor, Kartepe deplasmanda karşılaştığı Arslanbey Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra saldırıya uğradı. Pek çok oyuncusu yaralanan ve darp edilen temsilcimizde takım kalecisi Sefa Tekdurmaz'ın iç kanama sonrasında ameliyata alındığı öğrenildi. Hedef Gazetesine açıklamalarda bulunan Hidropaks Tayfunspor teknik direktörü Fatih Yıldız, “Camiamız köklü bir kulüp. Sporun içinde olanlar bilir. Hayatımda bırakın rakibe vurmayı kötü bir söz bile söylemedim. Söylesem bu işi yapmam, Kartepe deplasmanında yaşanılanlara diyecek kelime bulamıyorum. İnsanlığımdan utandım. Böyle bir rezalet daha önce görmemiştim” dedi. GÖRDÜKLERİMDEN ÇOK UTANDIM 1-0 sona eren karşılaşma sonrasında onlarca insanın saldırısına uğradıklarını kaydeden Yıldız, “Yenilmişim. Soyunma odasına gidiyorum. Rakip oyuncu, rakip taraftar, rakip yönetici saldırıyor. Ben ne yaptım? Biz ne yaptık? Benim kalecime onlarca insan vuruyor. Suçu ne? İnsan olması mı suçu? Biz sporcuyuz. Savaşa mı geldik? Biz iç sahada çiçekle karşıladık. Gidin sorun herkese. Hangi rakibe bugüne kadar ne yaptık? Kalecimiz ameliyatta. Yazık, günah. Bir sürü futbolcum zarar gördü. Hayatımda ilk defa bu kadar ürktüm. Gördüğüm manzaranın sporla, futbolla, insanlıkla ilgisi yoktu. Biz insanız. Hakem kötü maç yönetti. Penaltımı vermedi. Bunlar önemli değil. Dayak yedik, dayak yiyecek ne yaptık? Ne suç işledik? Bu ülkenin köklü bir kulübü olmak mı suçumuz?” dedi. BAKALIM NE KARAR ÇIKACAK? Öncelikle kalecileri Sefa’nın durumunu ve diğer oyuncularının sağlıyla ilgileneceğini kaydeden teknik direktör Yıldız, “Ardından bekleyeceğiz bakalım, dayak atmanın toplu halde insan dövmenin bir karşılığı olacak mı? Yetkililer bakalım ne ceza verecek? Ardından spor kamuoyuna biz de kulüp olarak kararımızı açıklayacağız, şimdi bekliyoruz, ilk maçta rakibini çiçekle karşılayan bugüne kadar hiçbir rakibine saygısızlık yapmayan camiam adına yediği dayak sonrasında ne tür kararlar alınacak, göreceğiz” dedi.

Kocaeli Süper Amatör Küme A Grubunda mücadele eden ilçemizin takımı Hidropaks Tayfunspor, Kartepe deplasmanda karşılaştığı Arslanbey Gençlerbirliği karşılaşmasından sonra saldırıya uğradı. Pek çok oyuncusu yaralanan ve darp edilen temsilcimizde takım kalecisi Sefa Tekdurmaz'ın iç kanama sonrasında ameliyata alındığı öğrenildi. Hedef Gazetesine açıklamalarda bulunan Hidropaks Tayfunspor teknik direktörü Fatih Yıldız, “Camiamız köklü bir kulüp. Sporun içinde olanlar bilir. Hayatımda bırakın rakibe vurmayı kötü bir söz bile söylemedim. Söylesem bu işi yapmam, Kartepe deplasmanında yaşanılanlara diyecek kelime bulamıyorum. İnsanlığımdan utandım. Böyle bir rezalet daha önce görmemiştim” dedi.

GÖRDÜKLERİMDEN ÇOK UTANDIM

1-0 sona eren karşılaşma sonrasında onlarca insanın saldırısına uğradıklarını kaydeden Yıldız, “Yenilmişim. Soyunma odasına gidiyorum. Rakip oyuncu, rakip taraftar, rakip yönetici saldırıyor. Ben ne yaptım? Biz ne yaptık? Benim kalecime onlarca insan vuruyor. Suçu ne? İnsan olması mı suçu? Biz sporcuyuz. Savaşa mı geldik? Biz iç sahada çiçekle karşıladık. Gidin sorun herkese. Hangi rakibe bugüne kadar ne yaptık? Kalecimiz ameliyatta. Yazık, günah. Bir sürü futbolcum zarar gördü. Hayatımda ilk defa bu kadar ürktüm. Gördüğüm manzaranın sporla, futbolla, insanlıkla ilgisi yoktu. Biz insanız. Hakem kötü maç yönetti. Penaltımı vermedi. Bunlar önemli değil. Dayak yedik, dayak yiyecek ne yaptık? Ne suç işledik? Bu ülkenin köklü bir kulübü olmak mı suçumuz?” dedi.

BAKALIM NE KARAR ÇIKACAK?

Öncelikle kalecileri Sefa’nın durumunu ve diğer oyuncularının sağlıyla ilgileneceğini kaydeden teknik direktör Yıldız, “Ardından bekleyeceğiz bakalım, dayak atmanın toplu halde insan dövmenin bir karşılığı olacak mı? Yetkililer bakalım ne ceza verecek? Ardından spor kamuoyuna biz de kulüp olarak kararımızı açıklayacağız, şimdi bekliyoruz, ilk maçta rakibini çiçekle karşılayan bugüne kadar hiçbir rakibine saygısızlık yapmayan camiam adına yediği dayak sonrasında ne tür kararlar alınacak, göreceğiz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.