Biz herkesi birleştirmeye geliyoruz

Siyaset 16.06.2020 - 21:28, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

Biz herkesi birleştirmeye geliyoruz

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu gazetecileri konuk etti. Merak edilenleri yanıtlayan Osmanoğlu, “ Gelecek Partisi ülkemizin geleceği. Ahmet Davutoğlu Başkanımızla beraber bu yolda güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum, kimseyi ayırmayacağız” dedi. Osmanoğlu kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Merih Perveriyi de basına tanıttı.  OSMANOĞLU’NDAN İDDİALI SÖZLER  Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, basın mensuplarını konuk etti. Gelecek Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen programda Başkan Osmanoğlu, “Kısa sürede iyi işler yaptık. Bizlere olan ilgi ve destek çok güzel. Gelecek Partisi bir ihtiyaçtan doğdu. Tek adam rejimine karşıyım. Seçim sistemi değişmeli, seçim barajı kaldırılmalı. Mutlu ve umutluyum. Pek çok gazeteci dostumla geçmişten tanışıyoruz. İnanmadığım hiçbir işe bugüne kadar girmedim. Başarılı olacağız” dedi.  GÜZEL GELECEK KURMAYA HAZIRIZ  Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kısa zamanda Gebze’de olacağını kaydeden Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, “Genel başkanımıza büyük ilgi var. Bizler de kendisiyle bir yola çıktığımız için mutluyuz. İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ediyorum. Beni tanıyan tanır. İyiye iyi, kötüye kötü derim. Saha çalışmalarına başladık, güzel tepkiler alıyoruz. Tempomuz artacak. Gelecek kurmaya, güzel gelecek inşa etmeye geliyoruz. Benim ideolojim Türkiye” dedi. GAZETECİNİN GÖREVİ YAZMAK, BİZİ YAZIN  Ekonomik anlamda tıkanma olduğunu kaydeden Başkan Osmanoğlu,” AK Parti ilk yıllarında güzel bir ekonomi inşa etti, ancak artık bitti, şimdi de tıkanma noktasında. Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkese kapımız açık. Gebze’deki her parti ile görüşürüm, hepsi benim abim, kardeşim ve dostum. Gazetecinin görevi doğruyu yazmak, yazın, rızkı veren Allah. Şu an için yeterince medyada yer aldığımız söylenemez, hepimizin malumu. Daha çok haberlerimizi yazın” yorumunu yaptı.

Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu gazetecileri konuk etti. Merak edilenleri yanıtlayan Osmanoğlu, “ Gelecek Partisi ülkemizin geleceği. Ahmet Davutoğlu Başkanımızla beraber bu yolda güzel işlere imza atacağımızı düşünüyorum, kimseyi ayırmayacağız” dedi. Osmanoğlu kadın kolları başkanı Yeşim Yener Akdeniz ve Gençlik Kolları Başkanı Merih Perveriyi de basına tanıttı. 


OSMANOĞLU’NDAN İDDİALI SÖZLER 
Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, basın mensuplarını konuk etti. Gelecek Partisi İlçe Başkanlığında gerçekleşen programda Başkan Osmanoğlu, “Kısa sürede iyi işler yaptık. Bizlere olan ilgi ve destek çok güzel. Gelecek Partisi bir ihtiyaçtan doğdu. Tek adam rejimine karşıyım. Seçim sistemi değişmeli, seçim barajı kaldırılmalı. Mutlu ve umutluyum. Pek çok gazeteci dostumla geçmişten tanışıyoruz. İnanmadığım hiçbir işe bugüne kadar girmedim. Başarılı olacağız” dedi. 


GÜZEL GELECEK KURMAYA HAZIRIZ 
Genel Başkan Ahmet Davutoğlu’nun kısa zamanda Gebze’de olacağını kaydeden Gelecek Partisi Gebze İlçe Başkanı Müslüm Osmanoğlu, “Genel başkanımıza büyük ilgi var. Bizler de kendisiyle bir yola çıktığımız için mutluyuz. İl Başkanımız Ömer Faruk Başaran’a teşekkür ediyorum. Beni tanıyan tanır. İyiye iyi, kötüye kötü derim. Saha çalışmalarına başladık, güzel tepkiler alıyoruz. Tempomuz artacak. Gelecek kurmaya, güzel gelecek inşa etmeye geliyoruz. Benim ideolojim Türkiye” dedi.


GAZETECİNİN GÖREVİ YAZMAK, BİZİ YAZIN 
Ekonomik anlamda tıkanma olduğunu kaydeden Başkan Osmanoğlu,” AK Parti ilk yıllarında güzel bir ekonomi inşa etti, ancak artık bitti, şimdi de tıkanma noktasında. Biz kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkese kapımız açık. Gebze’deki her parti ile görüşürüm, hepsi benim abim, kardeşim ve dostum. Gazetecinin görevi doğruyu yazmak, yazın, rızkı veren Allah. Şu an için yeterince medyada yer aldığımız söylenemez, hepimizin malumu. Daha çok haberlerimizi yazın” yorumunu yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.