Biz zoru severiz!

Spor 04.12.2018 - 09:56, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Biz zoru severiz!

2.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA G.B, SÜPER LİG EKİBİ ANTALYASPOR KARŞISINDA

Kocaeli’nin 2.Lig’de olduğu gibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda da tek temsilcisi olan Darıca Gençlerbirliği, kupa arenasının 5.turdaki ilk randevusunda bugün Süper Lig’in gediklisi Antalyaspor karşısında deplasmanda avantajlı bir skor almak için zorlu bir sınav verecek. Renklerine gönül veren taraftarlarını iki kulvarda da gururla temsil ederek onurlu bir mücadele veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kupada 3.turda 2.Lig ekibi İnegölspor’u, 4.turda da 1.Lig ekibi K.Karabükspor’u saf dışı bırakan sarı yeşilliler, 5.turda ise Süper Lig’in ekol takımlarından Antalyaspor karşısında sürpriz arayacak. A SPOR’DAN CANLI YAYINLANACAK İlk maçta gol yemeden atacağı bir gol ile avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyen Oktay Derelioğlu’nun talebeleri, rövanş maçı öncesinde umutlanmak istiyor. Antalya Stadyumu’nda saat 16.45’te başlayacak olan mücadele A Spor’dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek. ANTALYA’DA DOUKARA VE CHARLES YOK Darıca G.B’de kart cezası bulunan Zeki Korkmaz, hafif bir sakatlığı bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Kemal Tokak, sakatlığı geçmesine rağmen tam olarak hazır olmayan Adem Aydın’ın yanı sıra, gribal enfeksiyon geçiren kaleci Ercüment Kafkasyalı maç kadrosunda yer almadılar. Ev sahibi Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle Doukara ile Charles forma giyemeyecek. Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın karşılaşmada lig maçlarında az forma şansı bulan futbolcularına görev vermesi bekleniyor.  
2.LİG TEMSİLCİMİZ DARICA G.B, SÜPER LİG EKİBİ ANTALYASPOR KARŞISINDA

Kocaeli’nin 2.Lig’de olduğu gibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda da tek temsilcisi olan Darıca Gençlerbirliği, kupa arenasının 5.turdaki ilk randevusunda bugün Süper Lig’in gediklisi Antalyaspor karşısında deplasmanda avantajlı bir skor almak için zorlu bir sınav verecek.

Renklerine gönül veren taraftarlarını iki kulvarda da gururla temsil ederek onurlu bir mücadele veren temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Ziraat Türkiye Kupası 5.tur ilk maçında bugün deplasmanda Antalyaspor ile karşı karşıya gelecek. Kupada 3.turda 2.Lig ekibi İnegölspor’u, 4.turda da 1.Lig ekibi K.Karabükspor’u saf dışı bırakan sarı yeşilliler, 5.turda ise Süper Lig’in ekol takımlarından Antalyaspor karşısında sürpriz arayacak.

A SPOR’DAN CANLI YAYINLANACAK

İlk maçta gol yemeden atacağı bir gol ile avantajlı bir skor elde etmeyi hedefleyen Oktay Derelioğlu’nun talebeleri, rövanş maçı öncesinde umutlanmak istiyor. Antalya Stadyumu’nda saat 16.45’te başlayacak olan mücadele A Spor’dan naklen yayınlanacak. Mücadeleyi İstanbul bölgesi Süper Lig hakemi Tugay Kaan Numanoğlu yönetecek.

ANTALYA’DA DOUKARA VE CHARLES YOK

Darıca G.B’de kart cezası bulunan Zeki Korkmaz, hafif bir sakatlığı bulunan ve tedbir amaçlı dinlendirilen Kemal Tokak, sakatlığı geçmesine rağmen tam olarak hazır olmayan Adem Aydın’ın yanı sıra, gribal enfeksiyon geçiren kaleci Ercüment Kafkasyalı maç kadrosunda yer almadılar. Ev sahibi Antalyaspor'da sakatlığı nedeniyle Doukara ile Charles forma giyemeyecek. Teknik direktör Bülent Korkmaz'ın karşılaşmada lig maçlarında az forma şansı bulan futbolcularına görev vermesi bekleniyor.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.