BİZDE KARA FATMALAR BİTMEZ

Darıca 14.03.2017 - 13:51, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

BİZDE KARA FATMALAR BİTMEZ

Faik Şahenk İlkokulu’nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hollanda’da göz altına alınarak sınırdışı edilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan saldırıyı kınayarak , “bizde Kara Fatma’lar bitmez” dedi.

Başkan Karabacak, hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle Dünya Kadınlar Günü’nün en güzel şekilde kutlandığına dikkat çekerken, Türk toplumu olarak geçmişten günümüze kadınlarımıza değer veren bir toplumuz. Bazen bir eş, bazen bir anne bazen de cephede düşmana karşı savaşan bir kimlikle kadınlarımız toplumumuzda en güzel şekilde değer görmüştür. GURBETÇİLERİMİZ CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR Günümüzde kadın haklarından bahseden Avrupa en son örneğini Hollanda da yaşadığımız şekliyle faşist yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ama bilinmelidir ki dün cephede Kara Fatmalar nasıl vatana , bağımsızlığa, haksızlığa, hukuksuzluğa karşı çıktıysa bugünde  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya gibi siyasetçilerimiz haksızlığın karşısında dik durmuştur, dik durmaya da devam edecektir. 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi ülkemize karşı başlatılan kara propagandaya karşı özellikle Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız tepkisini sandıkta verecekleri “Evet“ oylarıyla göstereceklerdir. Halkımız dostunu da düşmanını da iyi bilmektedir, bunlara en iyi cevabı da sandıkta verecektir.” diyerek Hollanda’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan haksız ve hukuksuz uygulamaları kınadı.
Faik Şahenk İlkokulu’nun düzenlediği Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Hollanda’da göz altına alınarak sınırdışı edilen Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan saldırıyı kınayarak , “bizde Kara Fatma’lar bitmez” dedi.

Başkan Karabacak, hafta boyunca düzenlenen etkinliklerle Dünya Kadınlar Günü’nün en güzel şekilde kutlandığına dikkat çekerken, Türk toplumu olarak geçmişten günümüze kadınlarımıza değer veren bir toplumuz. Bazen bir eş, bazen bir anne bazen de cephede düşmana karşı savaşan bir kimlikle kadınlarımız toplumumuzda en güzel şekilde değer görmüştür.

GURBETÇİLERİMİZ CEVABI SANDIKTA VERECEKTİR

Günümüzde kadın haklarından bahseden Avrupa en son örneğini Hollanda da yaşadığımız şekliyle faşist yüzünü bir kez daha göstermiştir. Ama bilinmelidir ki dün cephede Kara Fatmalar nasıl vatana , bağımsızlığa, haksızlığa, hukuksuzluğa karşı çıktıysa bugünde  Aile ve Sosyal Politikalar Bakanımız Fatma Betül Sayan Kaya gibi siyasetçilerimiz haksızlığın karşısında dik durmuştur, dik durmaya da devam edecektir. 16 Nisan’da yapılacak referandum öncesi ülkemize karşı başlatılan kara propagandaya karşı özellikle Avrupa’da yaşayan vatandaşlarımız tepkisini sandıkta verecekleri “Evet“ oylarıyla göstereceklerdir. Halkımız dostunu da düşmanını da iyi bilmektedir, bunlara en iyi cevabı da sandıkta verecektir.” diyerek Hollanda’da Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Betül Sayan Kaya’ya yapılan haksız ve hukuksuz uygulamaları kınadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.