"Bize balık tutmayı öğretin"

Spor 17.09.2019 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

"Bize balık tutmayı öğretin"

GÜLEN'DEN TFF'YE: "Bize balık tutmayı öğretin"

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Ziraat Türkiye Kupası kuraları öncesinde TFF Başkanı Nihat Özdemir ve diğer kulüp başkanlarıyla buluştu. Kulüp Başkanlarını kura çekimi öncesinde öğle yemeğinde ağırlayan TFF Başkanı Nihat Özdemir burada başkanların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Toplantıda söz alan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada '' Bizim TFF'den bir isteğimiz var. TFF'nin Anonim Şirketi olan ya da olacak olan kulüplere bir teşvik uygulaması gerekiyor. Çünkü dernek olan bazı kulüplerin hali ortada. Kulüpler borç içinde bırakılıyor. Biz TFF'den balık istemiyoruz, bize balık tutmayı öğretmesini bekliyoruz. 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri olarak kendi aramızda da bir istişare yapmayı buradaki başkanlarımıza öneriyorum'' dedi. GÜLEN, KULÜP BAŞKANLARINI TOPLADI Daha sonra 2. Lig ve 3. Lig Başkanlarını bir toplantıda buluşturan Başkan Arif Gülen, ''2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nde sadece İstanbul'dan ibaret değil. Ben her bölgeden Karadeniz'den, Doğu Anadolu'dan, Güneydoğu Anadolu'dan, Ege'den, Akdeniz'den ve Marmara bölgesinde yer alan en az 2 takımın olacağı, vakti olan, proje üreten, kendisini bu derneğe adayacağı kişilerin olmasını istiyorum. Biz artık sesimizi duyurmalıyız. Kulüplerimizin daha da marka olmasını sağlamalıyız. ''Kulüplerimizi daha da iyi nasıl tanıtabiliriz ve yaşatabiliriz'' biz bunun derdine düşmeliyiz'' dedi. Öte yandan 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin haftaya acilen toplanıp, önemli kararlar alması bekleniyor.
GÜLEN'DEN TFF'YE: "Bize balık tutmayı öğretin"

Temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen, Ziraat Türkiye Kupası kuraları öncesinde TFF Başkanı Nihat Özdemir ve diğer kulüp başkanlarıyla buluştu.

Kulüp Başkanlarını kura çekimi öncesinde öğle yemeğinde ağırlayan TFF Başkanı Nihat Özdemir burada başkanların sorunlarını ve isteklerini dinledi. Toplantıda söz alan Darıca Gençlerbirliği A.Ş Başkanı Arif Gülen ise yaptığı konuşmada '' Bizim TFF'den bir isteğimiz var. TFF'nin Anonim Şirketi olan ya da olacak olan kulüplere bir teşvik uygulaması gerekiyor. Çünkü dernek olan bazı kulüplerin hali ortada. Kulüpler borç içinde bırakılıyor. Biz TFF'den balık istemiyoruz, bize balık tutmayı öğretmesini bekliyoruz. 2. Lig ve 3. Lig kulüpleri olarak kendi aramızda da bir istişare yapmayı buradaki başkanlarımıza öneriyorum'' dedi.

GÜLEN, KULÜP BAŞKANLARINI TOPLADI

Daha sonra 2. Lig ve 3. Lig Başkanlarını bir toplantıda buluşturan Başkan Arif Gülen, ''2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nde sadece İstanbul'dan ibaret değil. Ben her bölgeden Karadeniz'den, Doğu Anadolu'dan, Güneydoğu Anadolu'dan, Ege'den, Akdeniz'den ve Marmara bölgesinde yer alan en az 2 takımın olacağı, vakti olan, proje üreten, kendisini bu derneğe adayacağı kişilerin olmasını istiyorum. Biz artık sesimizi duyurmalıyız. Kulüplerimizin daha da marka olmasını sağlamalıyız. ''Kulüplerimizi daha da iyi nasıl tanıtabiliriz ve yaşatabiliriz'' biz bunun derdine düşmeliyiz'' dedi. Öte yandan 2. Lig ve 3. Lig Kulüpler Birliği Derneği'nin haftaya acilen toplanıp, önemli kararlar alması bekleniyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.