Bize Her Yer Trabzon

Gebze 14.03.2017 - 10:26, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:32
 

Bize Her Yer Trabzon

   Yapmış olduğu çalışmalarla taraflı tarafsız tüm herkesin taktirini kazanan ve geçen ay gerçekleşen kongre neticesinde ikinci kez Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanlığına seçilen  Gökhan Altıntaş ve ekibi bu başarılı çalışmalarını bütün hızıyla devam ettiriyorlar. kez Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş  Başkan Yardımcısı Türksen Koç, Yönetici Recep Avcı’nın yanı sıra Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Yücel Yılmazel 10-12 Mart tarihlerinde Kars, Sarıkamış’a giderek Karaurgan ilkokulunda bulunan 85 öğrenciye özel paketlerde hazırlanan hediye taktim ettiler. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve beraberindekiler yine ayrıca  öğrencilerin her birine birer adet Trabzonspor atkısı hediye ettiler.   Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı  Gökhan Altıntaş “Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği olarak sosyal yardımlaşma projelerimiz çerçevesinde Anadolu’muzun güzel kenti Kars Sarıkamış Karaurgan İlkokulu’na 85 tane öğrencimize güzel hediyelerimizi takdim edtik.  Buradaki amacımız Trabzonspor’umuzun aşkını, taraftar sevgisini Anadolu’muza aşılamaktır. Tek gayemiz budur. Öğrencilerimizi sevindirebiliyorsak ne mutlu bizlere, ne mutlu Trabzonspor’umuza. Daha önce Trabzon Maçka, Ağrı Doğu Beyazıt, Trabzon Of Çaykara ve bugün de Kars Sarıkamış Karaurgan İlköğretim Okulundayız. Öğrencilerimize hediyelerimizi takdim ettik. Trabzonspor’umuzun aşkını Anadolu’muzun bu güzide kentine aşılayacağız. Daha önce de söylediğimiz gibi bize her yer Trabzon.” dedi. Personel “Karaurgan İlkokulu olarak vermiş olduğunuz hediyelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Büyük bir memnuniyet duyduk. Çocuklarımızı sevindirdiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz.” dedi.

 

 Yapmış olduğu çalışmalarla taraflı tarafsız tüm herkesin taktirini kazanan ve geçen ay gerçekleşen kongre neticesinde ikinci kez Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanlığına seçilen  Gökhan Altıntaş ve ekibi bu başarılı çalışmalarını bütün hızıyla devam ettiriyorlar. kez Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş  Başkan Yardımcısı Türksen Koç, Yönetici Recep Avcı’nın yanı sıra Gebze Ticaret Odası Başkanı Nail Çiler ve Gebze Ticaret Odası Meclis Başkan Yardımcısı Yücel Yılmazel 10-12 Mart tarihlerinde Kars, Sarıkamış’a giderek Karaurgan ilkokulunda bulunan 85 öğrenciye özel paketlerde hazırlanan hediye taktim ettiler. Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı Gökhan Altıntaş ve beraberindekiler yine ayrıca  öğrencilerin her birine birer adet Trabzonspor atkısı hediye ettiler.

 

Gebze Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği Başkanı  Gökhan Altıntaş “Fırtına Trabzonspor Taraftarlar Derneği olarak sosyal yardımlaşma projelerimiz çerçevesinde Anadolu’muzun güzel kenti Kars Sarıkamış Karaurgan İlkokulu’na 85 tane öğrencimize güzel hediyelerimizi takdim edtik.  Buradaki amacımız Trabzonspor’umuzun aşkını, taraftar sevgisini Anadolu’muza aşılamaktır. Tek gayemiz budur. Öğrencilerimizi sevindirebiliyorsak ne mutlu bizlere, ne mutlu Trabzonspor’umuza. Daha önce Trabzon Maçka, Ağrı Doğu Beyazıt, Trabzon Of Çaykara ve bugün de Kars Sarıkamış Karaurgan İlköğretim Okulundayız. Öğrencilerimize hediyelerimizi takdim ettik. Trabzonspor’umuzun aşkını Anadolu’muzun bu güzide kentine aşılayacağız. Daha önce de söylediğimiz gibi bize her yer Trabzon.” dedi. Personel “Karaurgan İlkokulu olarak vermiş olduğunuz hediyelerden dolayı çok teşekkür ederiz. Büyük bir memnuniyet duyduk. Çocuklarımızı sevindirdiğiniz için tekrardan teşekkür ederiz.” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.