“BİZE TOPARLAYICI BİR LİDER LAZIM!

Gebze 27.10.2016 - 10:12, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

“BİZE TOPARLAYICI BİR LİDER LAZIM!

30 Ekim’de yapılacak Saadet Partisi Büyük Kongresi öncesi Genel Başkan Adayı olarak partinin emektarlarından Temel Karamollaoğlu belirlendi. Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Karamollaoğlu’nun kırgınlıklara son vererek toparlayıcı bir misyon üstleneceğini söyledi.

Saadet Partisi 30 Ekim’de Büyük kongreye gidiyor. Milli Görüşçüler bir yandan kongre hazırlıklarını sürdürürken, Yüksek istişare Kurulu Yeni Genel başkan adayını da belirledi. Hayatı Milli Görüş hareketi içinde geçen, Milli Görüş’ün efsane Lideri Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın en yakın isimlerinden olan Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin yeni Genel Başkan adayı olarak belirlenirken, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da Genel başkan yardımcısı olacağı iddiaları kulisleri hareketlendirdi. Karamollaoğlu’nun Genel Başkan Adaylığını Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ile değerlendirdik. TOPARLAYICI LİDER Necati Korkmaz gazetemize yaptığı açıklama da daha önce yapılan istişare toplantısına katılarak görevlerini yaptıklarını belirterek, “Bundan sonra ki süreçte kim aday gösterildiyse Bizim Genel başkanımızdır, başımızın üstünde yeri vardır. Şu süreçte ben Temel beyin çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Belki dışarıda ki arkadaşlar, ‘Yine mi yaşlı?’diyebilirler. Fakat bu süreçte bize toparlayıcı bir lider lazımdı. Bizim biraz dağınıklığımız var ötede beride. Temel Bey bu dağınıklığı toparlayıp, bu misyonu yerine getirmiş olur. Bize şu anda lazım olan odur. Hayırlı olmasını diliyorum.” KIRGINLIKLAR ZARAR VERİYOR Partinin GİK, MYK’sında Kocaeli’den isimlerin olma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade eden Korkmaz, istişare de önerdikleri isimlerin olduğunu ifade eden Korkmaz, Kocaeli’den en az 4 kişinin GİK’de yer almasını beklediklerini söyledi. Fatih Erbakan’ın Genel Başkan Yardımcısı olacağı iddialarıyla ilgili olarak da memnuniyetle karşılayan Korkmaz, “Ümit ediyoruz, bize bu dağınıklığımızı, ötelerde olan güçlerimizin bir araya gelmesi gerekiyor. Ufak tefek kırgınlıklarla ayrı ayrı yerlerde durmak, ayrı ayrı teşkilat çalışmaları yapmak, bize doğal olarak zarar veriyoruz. Ümit ediyoruz ki çeşitli nedenlerle, haklı veya haksız dağılmış güçlerimizin bir arada olup bu çalışmalarımızı icra etmemiz gerekiyor. Böyle bir durumda teşkilat mensuplarımıza heyecan veriyor.” Diye konuştu.
30 Ekim’de yapılacak Saadet Partisi Büyük Kongresi öncesi Genel Başkan Adayı olarak partinin emektarlarından Temel Karamollaoğlu belirlendi. Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz, Karamollaoğlu’nun kırgınlıklara son vererek toparlayıcı bir misyon üstleneceğini söyledi.

Saadet Partisi 30 Ekim’de Büyük kongreye gidiyor. Milli Görüşçüler bir yandan kongre hazırlıklarını sürdürürken, Yüksek istişare Kurulu Yeni Genel başkan adayını da belirledi. Hayatı Milli Görüş hareketi içinde geçen, Milli Görüş’ün efsane Lideri Merhum Başbakan Necmettin Erbakan’ın en yakın isimlerinden olan Temel Karamollaoğlu, Saadet Partisi’nin yeni Genel Başkan adayı olarak belirlenirken, Erbakan Vakfı Genel Başkanı Fatih Erbakan’ın da Genel başkan yardımcısı olacağı iddiaları kulisleri hareketlendirdi. Karamollaoğlu’nun Genel Başkan Adaylığını Gebze İlçe Başkanı Necati Korkmaz ile değerlendirdik.

TOPARLAYICI LİDER

Necati Korkmaz gazetemize yaptığı açıklama da daha önce yapılan istişare toplantısına katılarak görevlerini yaptıklarını belirterek, “Bundan sonra ki süreçte kim aday gösterildiyse Bizim Genel başkanımızdır, başımızın üstünde yeri vardır. Şu süreçte ben Temel beyin çok isabetli bir karar olduğunu düşünüyorum. Belki dışarıda ki arkadaşlar, ‘Yine mi yaşlı?’diyebilirler. Fakat bu süreçte bize toparlayıcı bir lider lazımdı. Bizim biraz dağınıklığımız var ötede beride. Temel Bey bu dağınıklığı toparlayıp, bu misyonu yerine getirmiş olur. Bize şu anda lazım olan odur. Hayırlı olmasını diliyorum.”

KIRGINLIKLAR ZARAR VERİYOR

Partinin GİK, MYK’sında Kocaeli’den isimlerin olma ihtimalinin yüksek olduğunu ifade eden Korkmaz, istişare de önerdikleri isimlerin olduğunu ifade eden Korkmaz, Kocaeli’den en az 4 kişinin GİK’de yer almasını beklediklerini söyledi. Fatih Erbakan’ın Genel Başkan Yardımcısı olacağı iddialarıyla ilgili olarak da memnuniyetle karşılayan Korkmaz, “Ümit ediyoruz, bize bu dağınıklığımızı, ötelerde olan güçlerimizin bir araya gelmesi gerekiyor. Ufak tefek kırgınlıklarla ayrı ayrı yerlerde durmak, ayrı ayrı teşkilat çalışmaları yapmak, bize doğal olarak zarar veriyoruz. Ümit ediyoruz ki çeşitli nedenlerle, haklı veya haksız dağılmış güçlerimizin bir arada olup bu çalışmalarımızı icra etmemiz gerekiyor. Böyle bir durumda teşkilat mensuplarımıza heyecan veriyor.” Diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.