“Bizi BAL’a alabilirler”

Spor 17.07.2020 - 09:33, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:34
 

“Bizi BAL’a alabilirler”

Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, bomba gibi bir iddia ortaya attı. TFF’nin Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda yer alan 8 takımın tamamını Bölgesel Amatör Lig’e alabileceğini kaydeden İdacı, ‘Kararı merakla bekliyoruz” dedi. Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun toplantısına katılan Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, liglerin akıbeti hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden mor beyazlıların TFF’den gelecek haberi beklediğini kaydeden İdacı, gruptaki 8 takımın da BAL ligine alınabileceğini söyledi. İdacı, “Türkiye Futbol Federasyonu, BAL’dan düşme ve SAL’dan çıkma statüsü ile ilgili net bir açıklama yapmadı. TFF’nin İstanbul Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda yer alan 18 takımın tamamını üst lige almayı gözden geçirdiği duyumunu aldık. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse Kocaeli olarak grubumuzdaki 8 takımın tamamı da BAL ligine alınabilir. Hidropaks Tayfunspor olarak biz de alınacak kararı merakla bekliyoruz” dedi.

Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, bomba gibi bir iddia ortaya attı. TFF’nin Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda yer alan 8 takımın tamamını Bölgesel Amatör Lig’e alabileceğini kaydeden İdacı, ‘Kararı merakla bekliyoruz” dedi.

Geçtiğimiz günlerde Kocaeli Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu’nun toplantısına katılan Hidropaks Gebze Tayfunspor Başkanı Cengiz İdacı, liglerin akıbeti hakkında gazetemize özel açıklamalarda bulundu. Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda mücadele eden mor beyazlıların TFF’den gelecek haberi beklediğini kaydeden İdacı, gruptaki 8 takımın da BAL ligine alınabileceğini söyledi. İdacı, “Türkiye Futbol Federasyonu, BAL’dan düşme ve SAL’dan çıkma statüsü ile ilgili net bir açıklama yapmadı. TFF’nin İstanbul Süper Amatör Lig Play-Off Grubu’nda yer alan 18 takımın tamamını üst lige almayı gözden geçirdiği duyumunu aldık. Eğer böyle bir durum gerçekleşirse Kocaeli olarak grubumuzdaki 8 takımın tamamı da BAL ligine alınabilir. Hidropaks Tayfunspor olarak biz de alınacak kararı merakla bekliyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.