‘’Bizi kimse tutamayacak’’

Spor 20.01.2016 - 15:15, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:31
 

‘’Bizi kimse tutamayacak’’

‘’Bizi kimse tutamayacak’’

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs hem transfer sinayli verdi hem de iddialı açıklamalar yaptı. 1-0 kazanılan Niğde Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini aktaran Başkan Örs "90 dakika boyunca oyunun kontrolünü kaybetmedik. Bizim için çok önemli olan maçı kazandık. Daha önemlisi iyi oynayarak kazanmamızdı. Oyunun hiç bir bölümünde geri adım atmadık. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Niğdeli dostlarımız da bizi çok iyi karşıladı. Sağ olsunlar." diye konuştu. SEZON BAŞI ÇOK YARA ALDIK Sezon başı yaşanan talihsizliklerin kendilerini hedeften uzaklaştırdığını savunan genç başkan "Sezon başında ne yazık ki büyük talihsizlikler yaşadık. Geçmişi çok deşmek istemiyorum. Ramazan Silin hocamızın ailemize katılması ile gözle görülür bir performans artışımız oldu. Takımı çabuk toparladı ve isabetli tercihleri ile Darıca GB. daha etkin bir futbol oynamaya başladı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi. SOL BEK ALABİLİRİZ Transfer konusuna değinen Örs "Devre arasında hocamızın da düşüncelerini alarak 8 futbolcu ile anlaşma sağladık. Takdir edersiniz ki her biri kaliteli oyuncular. Ancak biraz zamana ihtiyaçları var. Hocamız yavaş yavaş yeni arkadaşlarımızı da sahaya sürüyor. Transferi kapattık gibi ancak bir sol bek alabiliriz. Oyuncuyu Türkiye kupası maçında izledim. Hocamızla bu oyuncu ile ilgili görüşeceğiz. Şu an her şey yolunda gidiyor. Bundan sonra bizim bileğimizi kolay kolay bükemeyecekler. Taraftar desteğine ihtiyacımız oluyor. Darıcalı vatandaşlarımızdan ricamız, bizi yalnız bırakmasınlar." diyerek sözlerini tamamladı.
‘’Bizi kimse tutamayacak’’

Darıca G.B Başkanı Abdullah Örs hem transfer sinayli verdi hem de iddialı açıklamalar yaptı. 1-0 kazanılan Niğde Belediyespor maçı ile ilgili düşüncelerini aktaran Başkan Örs "90 dakika boyunca oyunun kontrolünü kaybetmedik. Bizim için çok önemli olan maçı kazandık. Daha önemlisi iyi oynayarak kazanmamızdı. Oyunun hiç bir bölümünde geri adım atmadık. Teknik ekibimizi ve futbolcularımızı kutluyorum. Niğdeli dostlarımız da bizi çok iyi karşıladı. Sağ olsunlar." diye konuştu.

SEZON BAŞI ÇOK YARA ALDIK

Sezon başı yaşanan talihsizliklerin kendilerini hedeften uzaklaştırdığını savunan genç başkan "Sezon başında ne yazık ki büyük talihsizlikler yaşadık. Geçmişi çok deşmek istemiyorum. Ramazan Silin hocamızın ailemize katılması ile gözle görülür bir performans artışımız oldu. Takımı çabuk toparladı ve isabetli tercihleri ile Darıca GB. daha etkin bir futbol oynamaya başladı. Kendisine ve ekibine teşekkür ediyorum" dedi.

SOL BEK ALABİLİRİZ

Transfer konusuna değinen Örs "Devre arasında hocamızın da düşüncelerini alarak 8 futbolcu ile anlaşma sağladık. Takdir edersiniz ki her biri kaliteli oyuncular. Ancak biraz zamana ihtiyaçları var. Hocamız yavaş yavaş yeni arkadaşlarımızı da sahaya sürüyor. Transferi kapattık gibi ancak bir sol bek alabiliriz. Oyuncuyu Türkiye kupası maçında izledim. Hocamızla bu oyuncu ile ilgili görüşeceğiz. Şu an her şey yolunda gidiyor. Bundan sonra bizim bileğimizi kolay kolay bükemeyecekler. Taraftar desteğine ihtiyacımız oluyor. Darıcalı vatandaşlarımızdan ricamız, bizi yalnız bırakmasınlar." diyerek sözlerini tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.