Bizi temsil edecekler!

Gebze 19.06.2019 - 09:42, Güncelleme: 26.12.2020 - 11:33
 

Bizi temsil edecekler!

AK Kocaeli İl Başkanı olarak Mehmet Ellibeş’in önceki gün açıkladığı yeni il yönetim kurulu listesinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan sürpriz isimlerin olduğu görüldü.

AK Kocaeli İl Başkanı olarak Mehmet Ellibeş’in önceki gün yeni il yönetim kurulunu gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kamuoyuna açıkladı. AK Parti Kocaeli il binasında düzenlenen toplantıda açıklanan yeni il yönetim kurulu 50 isim kamuoyuna tanıtıldı. Açıklanan yeni il yönetim kurulu listesinde Gebze’den ise 5 isim bulunuyor. Gebze’den yönetime giren isimler ise şunlar; Recep Kaya, Mustafa Yıldıztekin, Mehmet Fatih İşlek, Ali Haydar Muradoğlu ve Seda Çelik. Gebze’den 5 ismin yeni ile yönetim kurulu listesinde yer alması AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda sevinçle karşılandı. ÇAYIROVAMIZA HAYIRLI OLSUN Öte yandan AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda Çayırova’ndan da 2 isim bulunuyor. Çayırova’nda il yönetiminde yer alan isimler ise; Mustafa Usta ve Fevzi Mahmut Çelik. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan il yönetiminde yer alan isimlerle poz vererek, “İl başkanımız Mehmet Ellibeş tarafından açıklanan il yönetim kurulunda Çayırovamızı temsil edecek olan Mustafa Usta abime ve Fevzi Mahmut Çelik kardeşime görevlerinde başarılar dilerim. Çayırovamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi. BAŞARILAR DİLERİM AK Parti Kocaeli İl yönetimine Darıca’dan da isim girdi. İl yönetimine Darıca’dan Murat Arslan ve Neslihan Erattır girerken Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, İl Yönetim Kurulumuzu açıkladı. Yeni İl Yönetiminde, Darıca İlçemizden Murat Arslan ve Neslihan Erattır yer aldı. Darıca’mıza ve Kocaeli’mize hayırlı olsun” denildi. Ak Parti Kocaeli İl Yönetimde son olarak Dilovası’nda da 2 isim yer aldı. Geçen dönem Dilovası’ndan Fazıl Korkmaz yeniden il yönetimine girerken Dilovası’ndan il yönetimine giren diğer bir isim İlhan Yıldırım oldu. Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yönetime giren isimlerle çektirmiş olduğunu fotoğrafı paylaşarak, “İlçemizden tekrar İl yönetimin kurulunda görev alan Sayın Fazıl Korkmaz abimizi ve Sayın İlhan Yıldım başkanımızı tebrik eder. Yapacağımız çalışmalarda başarılar dilerim” dedi. KÜBRA AKABALI
AK Kocaeli İl Başkanı olarak Mehmet Ellibeş’in önceki gün açıkladığı yeni il yönetim kurulu listesinde Gebze, Darıca, Çayırova ve Dilovası’ndan sürpriz isimlerin olduğu görüldü.

AK Kocaeli İl Başkanı olarak Mehmet Ellibeş’in önceki gün yeni il yönetim kurulunu gerçekleştirdiği basın toplantısı ile kamuoyuna açıkladı. AK Parti Kocaeli il binasında düzenlenen toplantıda açıklanan yeni il yönetim kurulu 50 isim kamuoyuna tanıtıldı. Açıklanan yeni il yönetim kurulu listesinde Gebze’den ise 5 isim bulunuyor. Gebze’den yönetime giren isimler ise şunlar; Recep Kaya, Mustafa Yıldıztekin, Mehmet Fatih İşlek, Ali Haydar Muradoğlu ve Seda Çelik. Gebze’den 5 ismin yeni ile yönetim kurulu listesinde yer alması AK Parti Gebze İlçe Teşkilatı’nda sevinçle karşılandı.

ÇAYIROVAMIZA HAYIRLI OLSUN

Öte yandan AK Parti Kocaeli İl Yönetim Kurulu’nda Çayırova’ndan da 2 isim bulunuyor. Çayırova’nda il yönetiminde yer alan isimler ise; Mustafa Usta ve Fevzi Mahmut Çelik. Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Ekrem Karahan il yönetiminde yer alan isimlerle poz vererek, “İl başkanımız Mehmet Ellibeş tarafından açıklanan il yönetim kurulunda Çayırovamızı temsil edecek olan Mustafa Usta abime ve Fevzi Mahmut Çelik kardeşime görevlerinde başarılar dilerim. Çayırovamıza hayırlı uğurlu olsun” dedi.

BAŞARILAR DİLERİM

AK Parti Kocaeli İl yönetimine Darıca’dan da isim girdi. İl yönetimine Darıca’dan Murat Arslan ve Neslihan Erattır girerken Ak Parti Darıca İlçe Başkanlığı’nda yapılan açıklamada, “İl Başkanımız Sayın Mehmet Ellibeş, İl Yönetim Kurulumuzu açıkladı. Yeni İl Yönetiminde, Darıca İlçemizden Murat Arslan ve Neslihan Erattır yer aldı. Darıca’mıza ve Kocaeli’mize hayırlı olsun” denildi. Ak Parti Kocaeli İl Yönetimde son olarak Dilovası’nda da 2 isim yer aldı. Geçen dönem Dilovası’ndan Fazıl Korkmaz yeniden il yönetimine girerken Dilovası’ndan il yönetimine giren diğer bir isim İlhan Yıldırım oldu. Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut yönetime giren isimlerle çektirmiş olduğunu fotoğrafı paylaşarak, “İlçemizden tekrar İl yönetimin kurulunda görev alan Sayın Fazıl Korkmaz abimizi ve Sayın İlhan Yıldım başkanımızı tebrik eder. Yapacağımız çalışmalarda başarılar dilerim” dedi.

KÜBRA AKABALI

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve hedefgazetesi.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.